My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για πρόσφυγες

Προεκλογική κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ξέσπασε με φόντο τους πρόσφυγες που στοιβάζονται στην Ειδομένη, στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

prosfyges1Για σπέκουλα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάνω στη μισαλλοδοξία και την ξενοφοβία, κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ενώ ο κ. Καραγκούνης από τη ΝΔ κάνει λόγο για πρόβλημα που μετετράπη σε ωρολογιακή βόμβα.

Έτσι, από τις πρώτες κιόλας ώρες της προεκλογικής περιόδου, το ζήτημα που κινδυνεύει να πάρει διαστάσεις γενικευμένης ευρωπαϊκής κρίσης, προκαλεί σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ.

Αφορμή για την αντιπαράθεση αποτέλεσαν τα γεγονότα στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, όπου ως γνωστόν δέκα άτομα τραυματίστηκαν από τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που χρησιμοποίησαν συνοριοφύλακες της γειτονικής χώρας για να απωθήσουν τους πρόσφυγες στην ουδέτερη ζώνη με την Ελλάδα, στο ύψος της Ειδομένης.

“Η ΝΔ, ή δεν γνωρίζει σε ποιο θέμα αναφέρεται, ή σκόπιμα σπεκουλάρει πάνω στη μισαλλοδοξία και την ξενοφοβία προκειμένου να αντλήσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή” σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωση-απάντηση που εξέδωσε στην ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη για το “μεταναστευτικό”.

Μια ανακοίνωση, στην οποία ο κ. Καραγκούνης τόνιζε: «Αφού επί 7 μήνες μετέτρεψαν το μεταναστευτικό σε πραγματική ωρολογιακή βόμβα, σήμερα που σημειώνονται σοβαρά γεγονότα στα σύνορα με τα Σκόπια, η αρμόδια υπουργός προκλητικά δηλώνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι για το πρόβλημα διότι έχει παραιτηθεί».

 

Σχολιάστε