My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Κόντρα για την αξιολόγηση

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, κάνει λόγο για “συστηματική άρνηση της κ. Γεροβασίλη να δώσει απαντήσεις κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου”, τονίζοντας σε δήλωσή του ότι η υπουργός “επιδιώκει να αποκρύψει τι πραγματικά συνέβη με την αξιολόγηση και να παρέλθει ο χρόνος έως ότου επιλεγούν οι αρεστοί στην Κυβέρνηση Γραμματείς και Γενικοί Διευθυντές”.

Η δήλωση του κ. Γεωργαντά:

«Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης τακτικότατα δίνει συνεντεύξεις και εκδίδει ανακοινώσεις για τα δήθεν “επιτεύγματα” της Κυβέρνησης στον τομέα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πλην όμως αποφεύγει συστηματικά να δώσει απαντήσεις κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και όταν το πράττει αυτές είναι αόριστες και ελλιπείς. Συγκεκριμένα:

Εκκρεμεί εδώ και έξι μήνες η απάντηση της για τον ακριβή αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που αξιολογήθηκαν για το έτος 2016 αλλά και για τον ακριβή αριθμό των αξιολογούμενων που βαθμολογήθηκαν με λιγότερους από 60 βαθμούς.

Εκκρεμεί από τις 5.1.2018 η απάντηση στην Ερώτηση που συνυπέγραψα με τον κ. Βορίδη για τις “Προκηρύξεις για την Επιλογή Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων”.

Εκκρεμεί η συζήτηση της από 2.3.2018 Επίκαιρης Επερώτησης που υπογράψαμε 37 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με φωτογραφικές προκηρύξεις για την επιλογή Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων.

Εκκρεμεί, επίσης, η απάντηση σε Ερώτηση μου για τις παρεμβάσεις Υπουργών στο ΑΣΕΠ στη διαδικασία επιλογής των Γραμματέων των Υπουργείων.

Προφανώς σκοπός της κυρίας Γεροβασίλη είναι να αποκρύψει τι πραγματικά συνέβη με την αξιολόγηση και να παρέλθει ο χρόνος έως ότου επιλεγούν οι αρεστοί στην Κυβέρνηση Διοικητικοί και Τομεακοί Γραμματείς και Γενικοί Διευθυντές.

Περιμένουμε άμεσα απαντήσεις και όχι συνθήματα. Υπενθυμίζουμε ότι στις Δημοκρατίες η ανταπόκριση στον κοινοβουλευτικό έλεγχο είναι υποχρέωση και δεν εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των Κυβερνώντων».

Σχολιάστε