My Twitter Feed

2 Αυγούστου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πιστώσεις για νέους γεωργούς -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Πλημμυρίδα κόσμου για την Ελ. Βιτάλη -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Νεκρός 23χρονος από συμπλοκή -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

OMNES: Επιδότηση για Ουκρανούς -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

“Πλήττεται η Δημοκρατία μας” -

Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2022

Παντού σαρώνει πάλι ο κορονοϊός! -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γ. Γεωργαντάς -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Κυριαρχία Δεινοσαύρων στο Θερινό

Η εποχή του Jurassic επιστρέφει θριαμβευτικά αυτό το καλοκαίρι και στη μεγάλη οθόνη του ‘’Δημήτριου Ζωηρού’’. Ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ συναντούν την βραβευμένη με Όσκαρ Λόρα Ντερν, τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ και τον Σαμ Νιλ στην ταινία Jurassic World: ‘’Κυριαρχία’’ σε σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβοροου.

Η αμερικανική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο και καθήλωσε το κοινό με τις συναρπαστικές σκηνές, την ιλιγγιώδη δράση και τα εκπληκτικά οπτικά εφέ της.

Η ‘’Κυριαρχία’’ διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

Στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο θα προβληθεί αύριο Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 21:30  ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο προβολές την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Αυγούστου με την ίδια ώρα έναρξης.

Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 12 ετών.

Σχολιάστε