My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κυριακίδης με δυναμική νίκης

Το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ κτίζει γέφυρες ουσιαστικής επικοινωνίας και με τις Δημοτικές Ενότητες και τα χωριά τους και κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Σε όλες τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης γίνεται δεκτός με λόγια συμπάθειας και εκτίμησης από τον απλό κόσμο, στον οποίο και απευθύνεται, και έχει την ενθάρρυνσή του για να οδηγήσει το Κιλκίς και τα χωριά Μπροστά.

Η προγραμματική πρόταση της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για το Δήμο Κιλκίς έχει ισχυρή αποδοχή στην κοινωνία και τούτο αποτυπώνεται στις επισκέψεις του στα χωριά, με την ένθερμη συμμετοχή του πολίτη στις συγκεντρώσεις του συνδυασμού που γίνεται κοινωνός της μεγάλης αυτοδιοικητικής προσπάθειας που ξεκινά για το Δήμο Κιλκίς της Ανάπτυξης, της Ανανέωσης, της Προόδου με καταλυτική την εμπλοκή των Δημοτικών Ενοτήτων και των χωριών στην υπόθεση ισχυροποίησης του νέου ‘’Κλεισθενικού’’ Δήμου.

Την Πέμπτη 16 Μαϊου ο επικεφαλής του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και στελέχη του δημοτικού συνδυασμού ανηφόρισαν στο Λαοδικηνό, στη Χρυσόπετρα και στο Φανάρι.

Η κουβέντα του Δημήτρη Κυριακίδη με κατοίκους των τριών οικισμών επικεντρώθηκε στην καθημερινότητά τους και σ’ αυτά που τη δυσκολεύουν: η αγροτική οδοποιία έχει εξελιχθεί στο μεγάλο πονοκέφαλο του αγροτικού κόσμου, η διαγράμμιση του οδικού δικτύου ίσα που αχνοφαίνεται, το σύστημα φωτισμού δεν κρίνεται ικανοποιητικό.

Η δική μας έγνοια είναι να κερδίσουμε τη μάχη της καθημερινότητας με καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό που να αποδίδει αποτέλεσμα διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ο κ. Κυριακίδης.

Σε ομιλία του στις Μάνδρες τοποθετήθηκε για ζητήματα που απασχολούν τον οικισμό – ανάμεσά τους η τοποθέτηση ραντάρ για τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων και την ασφάλεια των πεζών, κυρίως των παιδιών, η λήψη μέτρων προστασίας για τη ρύπανση του Γαλλικού ποταμού – ενώ δεσμεύθηκε για την κατασκευή νέας παιδικής χαράς και την ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων για την κάλυψη των προπονητικών αναγκών των αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών αλλά και αθλητών από το σύνολο της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού που ασχολούνται δραστήρια με τον αθλητισμό έχοντας καταγράψει σημαντικές διακρίσεις με τις υψηλές επιδόσεις τους.

Στην κεντρική ομιλία εξάλλου που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κυριακίδης στον Καμπάνη, έδρα της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού, αφού παρουσίασε τους βασικούς άξονες του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για τη νέα τετραετία τόνισε ότι θα αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες για την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στο αποχετευτικό, έργο το οποίο δεν έχει προχωρήσει. Αναφορά έκανε και στα σχέδια δημιουργίας ενός οργανωμένου χώρου αναψυχής στην αναξιοποίητη περιοχή του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Καμπάνη.

Ο κ. Κυριακίδης ολοκλήρωσε την ομιλία του με την παρουσίαση των οκτώ υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού εκφράζοντας τη βεβαιότητα της επικράτησης του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Την Παρασκευή 17 Μαϊου ο Δημήτρης Κυριακίδης περιόδευσε σε Ξυλοκερατιά, Πικρολίμνη όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους των χωριών αυτών για θέματα που αφορούν την περιοχή.

Η περιοχή της Πικρολίμνης όπως υπογράμμισε και στην ομιλία του στο Παλιό Αγιονέρι ο επικεφαλής του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην ποιότητα του νερού των γεωτρήσεων εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης νιτρικών ουσιών.

Με στοχοθεσία την ποιότητα – επάρκεια του πόσιμου νερού ο κ. Κυριακίδης υποσχέθηκε ότι θα ανοίξει το φάκελο της υδροδότησης ως νέα Δημοτική Αρχή και θα κοιτάξει να δώσει οριστική λύση.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας υπηρετήσουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα είπε καταχειροκροτούμενος από το πλήθος του κόσμου που παρέστη στη συγκέντρωσή του στο Παλιό Αγιονέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς για να παρουσιάσει στη συνέχεια τα ονόματα των πέντε υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που κατέρχονται στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε