My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Κυριακίδης: Εύγε στον Γεωργαντά

Σε συγχαρητήριο μήνυμά του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, τονίζει για την υπουργοποίηση του Γιώργου Γεωργαντά τα εξής:

«Το Κιλκίς έχει συμμετοχή στην κυβέρνηση της χώρας. Στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο  Πρωθυπουργός  όρισε ως Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης τον  βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά. Η τιμή είναι μεγάλη, ανακλάται στον τόπο μας και με την πολιτική αξιοποίηση του ανδρός αναγνωρίζεται το σοβαρό νομοθετικό και πολιτικό του έργο.

Συγχαίρω τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει στη νέα κυβερνητική του αποστολή βάζοντας γερά θεμέλια για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης και των επενδύσεων προς όφελος της αναπτυξιακής τροχιάς της χώρας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών της.

Ευελπιστώ, όπως και οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς, ότι συμμετοχή του Κιλκισιώτη Υφυπουργού στην κυβέρνηση θα προσδώσει προστιθέμενο κύρος στην περιοχή μας και θα σταθεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξαναπάρει τη θέση που δικαιούται και της αξίζει.» 

Σχολιάστε