My Twitter Feed

7 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κυβερνητικό κλιμάκιο στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2022

Στη πορεία κι οι εργαζόμενοι ΓΝΚ -

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2022

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για ΔΕΘ -

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2022

“Άλλη μια απάτη της κυβέρνησης” -

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2022

Καταιγίδες έπληξαν και το Ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, 2022

7 επιχειρήσεις του ν. Κιλκίς στη ΔΕΘ -

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, 2022

Ερώτηση για νέα γέφυρα στον Αξιό -

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, 2022

Σύσκεψη για την Εμποροπανήγυρη -

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, 2022

Κυβερνητικό κλιμάκιο στο Κιλκίς

Επίσκεψη στο Νομό Κιλκίς πραγματοποίησε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου ενόψει και των εγκαινίων της ΔΕΘ, μεγάλο κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Το “δεξί χέρι” του πρωθυπουργού πλαισίωναν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας, ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης και ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτης.

Μεταξύ άλλων, το κλιμάκιο επισκέφτηκε και το Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου το υποδέχτηκαν ο διοικητής Ιωάννης Ανδρίτσος, ο διοικητής της Ιατρικής Υπηρεσίας και διοικητής του ορθοπεδικού τμήματος Ανέστης Καρανικόλας, ο πρόεδρος της ΕΝΙΚ Θεόδωρος Αποστολίδης και το μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων Σοφία Καπαλτσίδου.

Αφού άκουσε τους προαναφερθέντες, ο κ. Γεραπετρίτης περιορίστηκε να δηλώσει ότι καταγράφει τα προβλήματα και σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία και με τον κ. Γεωργαντά θα δρομολογηθούν λύσεις.

Από τη πλευρά του, ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε στην έλλειψη ΜΕΘ λέγοντας ότι η απορρόφηση των σχετικών κονδυλίων άρχισε το 2020.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Συρίγος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο καυτό θέμα της παρουσίας αστυνομίας στα πανεπιστήμια κάνοντας λόγο για “δημοκρατική Αστυνομία ενός δημοκρατικού κράτους”!

Σχολιάστε