My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κρούσια: Ανοχύρωτη περιοχή

plimmyraΠρωτοφανείς σε μέγεθος κι ένταση ήταν οι καταιγίδες που έπληξαν τις προηγούμενες μέρες την περιοχή των Κρουσίων, με κύριο φαινόμενο τις τεράστιες ποσότητες υδάτων που κατέκλυσαν τον Γαλλικό ποταμό, μ` αποτέλεσμα να διακόπτονται οι επικοινωνίες οικισμών μέσω οχημάτων και να κινδυνεύσουν ακόμα και γέφυρες με κατάρρευση!

Σημαντικότερο, όμως, ήταν αυτό που είπε ο αντιδήμαρχος, Θόδωρος Βαφειάδης,  στη προχθεσινή (Τετάρτη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, ότι δηλαδή κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές!

Ο κ. Βαφειάδης είπε επίσης ότι την περασμένη Κυριακή κινδύνευσαν κι οι γέφυρες της Τερπύλλου ( το νερό είχε βάθος 5 μέτρα, είπε), του Μεταξοχωρίου, του Πλαγιοχωρίου, της Φύσκας, της Επταλόφου κα.

Το αποτέλεσμα της τεράστιας νεροποντής, για την οποία οι γεροντότεροι κάτοικοι έλεγαν ότι δεν ξανάδαν τέτοια στη ζωή τους,  ήταν να κηρυχθεί απ` τον περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα ολόκληρη η περιοχή των Κρουσίων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Να σημειωθεί ότι απ` τις τεράστιες ποσότητες νερού που μετέφερε ο Γαλλικός, πλημμύρισε η περιοχή της Φιλαδέλφειας μ` αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στον παλιό δρόμο Κιλκίς – Θεσσαλονίκης για πολλές ώρες προχθές Τρίτη.

Σχολιάστε