My Twitter Feed

27 Μαΐου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κούπα: Φιλικό με αστέρες του μπάσκετ -

Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Κιλκίς: Αντιπολεμική συγκέντρωση -

Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

ΙΣΚ: Στήριξη σε αποχή γιατρών -

Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Ενδιαφέρον Γερμανών επενδυτών -

Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Παραστατίδης – Φρεγγίδου στη ΚΕ -

Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Πόροι από ΚΑΠ για τους αγρότες -

Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Μηχάνημα για έλεγχο προϊόντων -

Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Όλο το πρόγραμμα των Ελευθερίων 2022 -

Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Κούπα: Φιλικό με αστέρες του μπάσκετ

Για καλό σκοπό μπαίνουν αύριο στο γήπεδο του μπάσκετ οι άνδρες της φετινής πρωταθλήτριας ‘’Κούπας’’ με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες παίζουν το Σάββατο 28 Μαΐου στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Κιλκίς.

Μεγάλος νικητής, όπως αναφέρουν στα προγνωστικά τους οι διοργανωτές, αναμένεται να είναι η αλληλεγγύη, η ζωή και η ελπίδα.

Τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της αθλητικής διοργάνωσης υποστηρίζουν μεγάλα ονόματα που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής όπως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Νίκος Χατζηβρέτας, ο Νίκος Ζήσης, ο Γιώργος Γιαννουζάκος, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και πολλοί άλλοι καθώς και ο Μπάνε Πρέλεβιτς που αγωνίζεται με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές.

Στην εκδήλωση θα βραβευθεί από την ΕΚΑΣΚΕΜ η αντρική ομάδα ‘’Κούπα’’ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης και την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Η εκδήλωση έχει τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – παραρτήματος Κιλκίς και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Σχολιάστε