My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κούπα Κιλκίς: Ουδέν κακόν, αμιγές καλού

(Βίντεο) Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager)

Δεν υπάρχει κακό που να μη γεννά κάποιο καλό. Μια συνθήκη που ξεκάθαρα αποκρυσταλλώθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου.Η πρώτη εντός έδρας εμφάνιση για την ομάδα μας, συνοδεύτηκε δυστυχώς από ήττα. Ο Αιγινιακός στάθηκε καλύτερα στα κρίσιμα σημεία, είχε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή του, ειδικά όσο σωζόταν ο αγωνιστικός χρόνος, και δίκαια επικράτησε.

1ο Δεκάλεπτο

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα του Κιλκίς μπήκε δυναμικά. Πριν καλά καλά καταλάβουν οι του Αιγινιακού τι συνέβαινε, βρέθηκαν να χάνουν με 10 – 2, δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος. Μετά την ψυχρολουσία του πρώτου οκταλέπτου, η φιλοξενούμενη όπως αναμενόταν, αντέδρασε. Με αιχμή του δόρατος το Βουλτσίδη ροκάνισε τη διαφορά, πλησιάζοντας στον πόντο με τη λήξη του δεκαλέπτου.

Κακόν: Η απουσία του αρχηγού λόγω τραυματισμού στέρησε από την ομάδα την ηρεμία και τη σιγουριά που ενδεχομένως θα διέθετε με τον Πάρη Χοτουμανίδη στο γήπεδο.

Καλόν:Δαγκλιάρης Θάνος και Παπαδόπουλος Νεκτάριος, μοιράστηκαν το χρόνο του αρχηγού, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Κουβάλησαν την μπάλα, σκόραραν, πίεσαν τον αντίπαλο playmaker κάνοντας αισθητή την παρουσία τους και στις δυο πλευρές του γηπέδου.

Ομαδικά Στατιστικά 1ου Δεκαλέπτου

POINTS: 12, FT: 1/1, 2PT: 4/11, 3PT: 1/5, REB: 10-1 AST: 1, STL: 3, BLK: 0, TO: 3

Σκορ Δεκαλέπτου: 12 – 11

2ο Δεκάλεπτο

Όμορφο μπάσκετ, με πολλούς πόντους και ωραίες φάσεις εκατέρωθεν. Η δεύτερη περίοδος ήταν και η παραγωγικότερη για την ομάδα μας. Κυριάρχησε στο παρκέ ήταν ιδιαίτερα εύστοχη, σκοράροντας με αξιοθαύμαστα ποσοστά, 27 πόντους. Ο Αιγινιακός έμοιαζε και ήταν τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήμπορος να ανακόψει το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας μας. Ο ψηλόςτουςόμως (πέτυχε 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο), συνέχισε να σκοράρει μάλλον με ευκολία, διατηρώντας την ομάδα του σχετικά κοντά στο σκορ.

Κακόν: Η αστοχία στις βολές (9 / 19) και τα πολλά (5) λάθη

Σίγουρα δεν είναι λογικό να προσθέτεις στην εξίσωση του αγώνα όλους τους κερδισμένους από βολές πόντους. Το 9 στα 19 ωστόσο μοιάζει απογοητευτικό και απαγορευτικό συνάμα, όταν ειδικά θέλεις να εδραιώσεις το πλεονέκτημα που σου δίνει η επιθετική αύρα που διαθέτεις τη δεδομένη στιγμή.  Τα λάθη τέλος μαζί με τις βολές  απέτρεψαν από την ομάδα μας να κάνει για φέτος τουλάχιστον το τέλειο δεκάλεπτο.

Καλόν: Η ευστοχία στα δίποντα (9 / 11) και τα πολλά (5) κλεψίματα

Σκόραραν σχεδόν όσοι αγωνίστηκαν, ενώ υπήρχε και σχετική ισορροπία στον αριθμό προσπαθειών ανά παίκτη. Παπαδόπουλος και Δαγκλιάρης πέτυχαν όμορφους πόντους, ανεβάζοντας το δείκτη ψυχολογίας των υπολοίπων σε υψηλά επίπεδα, χαρίζοντας μας όμορφες μπασκετικές στιγμές. Η αμυντική προσήλωση επέφερε και τα πολλά κλεψίματα τα περισσότερα από τα οποία μετουσιώθηκαν σε καλάθια στον αιφνιδιασμό.

Ομαδικά Στατιστικά 2ου Δεκαλέπτου

POINTS: 27, FT: 9/19, 2PT: 9/11, 3PT: 0/3, REB: 8-4 AST: 3, STL: 5, BLK: 0, TO: 5

Σκορ Ημιχρόνου: 39 – 33

3ο Δεκάλεπτο

Παραδοσιακά το χειρότερο δεκάλεπτο της ομάδας μας. Ίδιοι οι starters με την πρώτη περίοδο, διαφορετικές ωστόσο κατά πολύ οι επιδόσεις τους. Με φανερή την έλλειψη όχι τόσο ενέργειας όσο συγκέντρωσης, με περισσότερα τα κατά συρροή δημιουργούμενα κενά από τις αλλαγές που δεν έγιναν από τους παίκτες μας και με εμφανώς ευστοχότερους τους αντιπάλους, το Βουλτσίδη σε καταπληκτική μέρα να μοιράζει με επιτυχία την μπάλα όταν δεν σκοράρει (μπήκαν στην εξίσωση και οι περιφερειακοί τους παίκτες με 6 τρίποντα συνολικά σε όλο το ημίχρονο έναντι μόλις ενός στο πρώτο), ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Κακόν: η ομάδα κοιμήθηκε στην επίθεση (10 – 20 το επιμέρους σκορ)΄ δεν είχε μυαλό, ήταν άστοχη, ασύνδετη και ο περσινός MVPτης, Μουστάκας δεν βρέθηκε ούτε σήμερα σε καλή βραδιά. Πήρε κάποιες προσπάθειες που ο καλός Μουστάκας απλά θα τις τελείωνε με μεγάλη ευκολία, ενώ τη μοναδική φορά που πήρε τη σωστή θέση και συνεργάστηκε με τον έτερο ψηλό μας Κώστα Δαμακούδη, ευστόχησε. Μάζεψε βέβαια και σήμερα τα περισσότερα από κάθε άλλον ριμπάουντ (8), δείχνοντας αν μη τι άλλο τη διάθεση που έχει και ο ίδιος να βοηθήσει.

Καλόν:η διάθεση των δυο παιδιών Θάνου και Νεκτάριουνα προσφέρουν και το πάθος που επέδειξαν ακόμα κι όταν δεν τους έβγαινε το παιχνίδι.

Ομαδικά Στατιστικά 3ου Δεκαλέπτου

POINTS: 10, FT: 1/2, 2PT: 3/10, 3PT: 1/6, REB: 4-3AST: 2, STL: 3, BLK: 0, TO: 6

Σκορ 3ου Δεκαλέπτου: 49 – 53

4ο Δεκάλεπτο

Η προσπάθεια της ομάδας μας συνεχίστηκε. Ο Αιγινιακός ήρθε ως φαβορί, έπρεπε ωστόσο να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Το γεγονός πως 30 λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα προηγούνταν μόλις με 4 πόντους, δεν επιβεβαίωνετην στα χαρτιά υπεροχή του. Ήταν βέβαια φανερό πως οι φιλοξενούμενοι διέθεταν το ρυθμό αλλά και την ποιότητα να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Πήραν μια μικρή διαφορά την οποία και διατήρησαν εύκολα ή δύσκολα μέχρι το τέλος. Αν βέβαια στο 61 – 67 έμπαινε η βολή του ΣωκράτηΤσουλφαΐδη ή στο 62 – 68 το καλό μα άστοχο τρίποντο του Ποζίδη, τότε ίσως μιλούσαμε διαφορετικά.

Κακόν: Τα τρίποντα

Δεν τα λες κακά τα σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες μας. Έγιναν με καλές προϋποθέσεις αλλά δεν μπήκαν. Και σίγουρα αυτή τη δυστοκία την πληρώσαμε.

Καλόν: Η ομάδα πάλεψε.Κανείς δεν μπορεί να μην το αναγνωρίσει αυτό. Δεν τα παράτησε ποτέ, κυνήγησε τον αντίπαλο, τον ενόχλησε, τον αμφισβήτησε. Οι Παπαδόπουλος και Δαγκλιάρης συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, πήραν χρόνο συμμετοχής και προόδεψαν σίγουρα μέσα από αυτό.

Ομαδικά Στατιστικά 4ου Δεκαλέπτου

POINTS: 13, FT: 5/9, 2PT: 4/9, 3PT: 0/6, REB: 6-5AST: 1, STL: 3, BLK: 0, TO: 4

Σκορ 4ου Δεκαλέπτου (Τελικό): 62 – 70

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Θάνος Δαγκλιάρης.

Ήρθε πέρσι από τους Ατρόμητους Νέας Σάντας με την επιθυμία να παίξει σε μια ανώτερη κατηγορία και γιατί όχινα διακριθεί. Η αλήθεια είναι πως πέρσι δεν του δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος συμμετοχής. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε φέτος και όπως φάνηκε την άρπαξε σφιχτά από τα μαλλιά. Ο Θάνος έπαιξε καλά αφήνοντας θετικό πρόσημο συνολικά. Δουλειά, δουλειά, δουλειά είναι τα τρία συστατικά που χρειάζονται για τη συνταγή. Και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Νεκτάριος Παπαδόπουλος

Ο Βενιαμίν της ομάδας. Μπήκε με περίσσιο θράσος, έπαιξε το μπάσκετ του, έδωσε ό τι είχε, πάλεψε με τους δυνατότερους και βγήκε στη δική του μάχη νικητής. Αποβλήθηκε με 5 φάουλ μάλιστα, δείγμα του πείσματος και της ενέργειας που ξόδεψε σε όλο το παιχνίδι. Πέτυχε πόντους πήρε ριμπάουντ έκλεψε μπάλες. Μπράβο Νεκτάριε, συνέχισε έτσι, προσπάθησε περισσότερο!!!

Δημοσθένης Ψωμιάδης

Ο Δήμος είναι lowprofile παίκτης. Δεν είναι τόσο λαμπερός όπως ίσως κάποιοι άλλοι. Δίνει ωστόσο τα πάντα για την ομάδα, βουτάει, πηδά, χτυπά, ματώνει και ενίοτε σκοράρει. Όπως αυτό το Σάββατο. Πέτυχε 5 πόντους, μοίρασε δυο ασίστ, προσπάθησε όσο του επέτρεπαν οι δυνάμεις του. Ανήκει στους διακριθέντες.

Αλέξανδρος Πατσούρης

Πρώτο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο και πετυχημένο ντεμπούτο. Εγκλιματίστηκε σχετικά γρήγορα και προσέφερε όσα μπορούσε. Μια μεστή χωρίς περιττές ενέργειες παρουσία που άφησε, είναι βέβαιο τούτο, υποσχέσεις για το μέλλον.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ουδέν κακόν αμιγές καλού΄  ο τίτλος του κειμένου. Ακριβής όπως και το συμπέρασμα του αγώνα. Η ομάδα κερδίζει πόντους μέσα από τις ατυχίες της. Η αδυναμία της θα γίνει σύντομα δύναμη. Οι νέοι που ενσωματώνονται έστω και «βίαια» λόγω τραυματισμών εμπειρότερων παικτών εννοώ, θα ωφεληθούν από το κρύο ντουζ που θα δεχτούν. Μόνο καλύτεροι μπορούν να γίνουν. Η βελτίωση τους αλλά και όλων των υπολοίπων είναι μονόδρομος.

ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ: (Τσάτσης)

Μάτσκος, Παπαδόπουλος7, Καρπέτης, Ποζίδης9(1τρ), Δαγκλιάρης Θ 9, Ψωμιάδης 5, Χρυσάφης 1,Καρπέτης,Τσουλφαΐδης1,Πατούρης 9, Μουστάκας 12, Δαμακούδης9(1τρ), Κώττης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ:12–  11 / 39 – 33/ 49 – 53 / 62 – 70

Σχολιάστε