My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

“Κουκάκης”: Κατακτά τη Γερμανία!

Περισσότεροι από 4.000 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο εντυπωσιάστηκαν από το καλαίσθητο περίπτερο με την γκάμα προϊόντων, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ξένες αγορές, από την οικογενειακή γαλακτοβιομηχανία του Κιλκίς “Φάρμα Κουκάκη”.

Οι εμπορικοί επισκέπτες του περιπτέρου της επιχείρησης στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Anuga 2017” της Κολωνίας είχαν την ευκαιρία να γευτούν αγνά, ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γιαούρτι, κρέμες, ρυζόγαλο, αριάνι, κεφίρ και να ενημερωθούν σχετικά με την καθετοποιημένη διαχείριση του γάλακτος – από το χωράφι έως το ράφι – που περιλαμβάνει καλλιέργεια ζωοτροφών και εκτροφή αγελάδων στον κάμπο των Κάτω Αποστόλων του Κιλκίς.

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της έκθεσης, το “Κεφίρ με στέβια” και τα “φρούτα Φάρμα Κουκάκη” έλαβαν εξαιρετική διάκριση ως ένα από τα πιο καινοτόμα νέα λανσαρίσματα, συμμετέχοντας στο Anuga Taste Innovation Show.

Επίσης, για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο κοινό του εξωτερικού τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη που βραβεύθηκαν με την ανώτατη διάκριση στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2017.

Σχόλια
One Response to ““Κουκάκης”: Κατακτά τη Γερμανία!”
  1. Ο/Η Σαράντης Δημητριάδης λέει:

    Όσο θυμάμαι οτι περγελούσαν κάποιοι κιλκισιώτες την πρόταση που είχα κάνει πριν από κάποια χρόνια για την παραγωγή και πιο καινοτόμων προϊόντων στην περιοχή και ανέφερα ως παράδειγμα μεταξύ άλλων και το κεφίρ (χα, χα , χα το κεφίρ θα μας σώσει έγραφαν). Τότε ακόμα η Κουκάκης δεν είχε ξεκινήσει την παραγωγή και διάθεση κεφίρ. Τώρα αυτό, μαζί και με τα άλλα προϊόντα της φίρμας, έχουν κατακλύσει τα σούπερ μάρκετ όλης της χώρας και, μπράβο τους, σκίζουν και στο εξωτερικό. Έλεγα και άλλα τότε. Για αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και πολλά από αυτά τα περιγελούσαν επίσης κάποιοι. Όπως και αμφισβητούσαν εκείνο που πάντα τόνιζα, πως το μέγα πρόβλημα για την περιοχή του Δήμου Κιλκίς είναι η επελαύνουσα ερημοποίηση. Χρόνο με το χρόνο και αυτό επαληθεύεται με δραματικό τρόπο. Και δεν βλέπω καμία σοβαρή κινητοποίηση και προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματας αυτού. Που θα έπρεπε να είναι η πρώτη προτεραιότητα των τοπικών αρχών. Λύσεις υπάρχουν, για την καθυστέρηση και μείωση της έντασης τουλάχιστον του φαινομένου. Αρκεί να αναζητηθούν και να υπάρξει θέληση και αποφασιστικότητα να εφαρμοστούν.

Σχολιάστε