My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Κοσμοσυρροή φέτος στο θερινό

Μεγάλη ήταν φέτος η προσέλευση των Κιλκισιωτών στον μοναδικό θερινό κινηματογράφο του νομού Κιλκίς, τον δημοτικό “Δημήτρης Ζωηρός”, στο Λόφο του Κιλκίς.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές (δήμος και εθελοντές) για τις 28 συνολικά ταινίες που προβλήθηκαν το φετινό καλοκαίρι κόπηκαν 4.050 εισιτήρια, έναντι 2.800 το 2016 και 1100 περίπου το 2015. Επιπλέον οι άνεργοι και οι ευπαθείς ομάδες δεν κατέβαλαν το αντίτιμο εισόδου των τριών ευρώ.

Με αφορμή το κλείσιμο της σεζόν, το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Στις 31 Αυγούστου τα φώτα προβολής του δημοτικού θερινού κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” έσβησαν, τα τραπεζάκια μαζεύτηκαν, οι βασιλικοί μεταφυτεύθηκαν και η καμπίνα προβολής κλειδώθηκε.

Είναι η καλύτερη ώρα να σας πούμε ευχαριστώ για την αθρόα, πολυπληθή και άμεση προσέλευσή σας στο θερινό κινηματογράφο.

Ο Δήμος Κιλκίς και το Τμήμα Πολιτισμού επέλεξαν με προσοχή, πολλή αγάπη και μεράκι για το 2017, 28 εξαιρετικές ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, όλες με βραβεύσεις σε διεθνή φεστιβάλ.

Οι συμπολίτες μας, εσείς, αγκαλιάσατε με πολλαπλή ζέση και προθυμία όλες τις καλοκαιρινές βραδιές των προβολών και πραγματικά νιώθουμε ότι χρειαζόμασταν άλλο ένα καλοκαίρι για να ικανοποιήσουμε όλους αυτούς που απογοητευμένοι δεν έβρισκαν ούτε σκαλάκι ελεύθερο για να απολαύσουν την ταινία.

Οι αριθμοί αποδεικνύουν περίτρανα την τεράστια αγκαλιά που δώσατε στο θερινό σινεμά μας, αν σκεφτεί κανείς ότι το 2015 κόπηκαν 1100 περίπου εισιτήρια, το 2016 κόπηκαν περίπου 2.800 και φέτος φθάσαμε τα 4.050 εισιτήρια.

Επιπλέον οι άνεργοι και οι ευπαθείς ομάδες δεν κατέβαλαν το έτσι κι αλλιώς χαμηλό αντίτιμο εισόδου.

Πιστεύουμε ότι ικανοποιήσαμε και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Όλα αυτά επιτεύχθηκαν και με τη συνδρομή των εθελοντών και χορηγών που στάθηκαν ακάματα πλάι μας όλο το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από τον Αλέξη Ιωαννίδη, τον φοιτητή, αγαπημένο επί της υποδοχής εθελοντή που κάθε βράδυ έδινε το παρόν.

Το καθημερινό παρόν έδινε και ο βετεράνος κινηματογραφιστής κ. Όμηρος Κοντός, αφενός επικοινωνώντας καθημερινά τις ταινίες με τη συνοδεία σχετικών κριτικών και φωτογραφιών και αφετέρου φτιάχνοντας τα τρέιλερ των ταινιών που ενημέρωναν το κοινό για τις προβολές των επόμενων ημερών. Τέλος αναλάμβανε και τη διευθέτηση πάσης φύσεως μικροπροβλημάτων για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Επίσης σημαντική ήταν η χορηγία του Κώστα Τερζενίδη για τα επιπλέον εισιτηρίων που απαιτήθηκε να τυπωθούν.

Καθώς και τον κ. Κώστα Τζαμπάζη που προσέφερε τους αρωματικούς βασιλικούς που μας συντρόφευσαν.

Κλείνουμε ραντεβού για το καλοκαίρι του 2018 και ευελπιστούμε ότι θα παρουσιασθεί στους σινεφίλ του δήμους μας μια ανακαινισμένη εικόνα του δημοτικού θερινού κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός”!”

Σχολιάστε