My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Κοπή πίτας από την Ανάσα Ευαισθησίας

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας διοργάνωσε ο «Φιλανθρωπικός Εθελοντικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς», την Κυριακή στις 12,30 πμ στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς με την παρουσία πολλών επισήμων και μελών του.

Οι Σεβασμιώτατοι Πατέρες , Πατήρ Κωνσταντίνος Κουτρής και ο Πατήρ Επιφάνειος , αφού ευλόγησαν και έκοψαν την πίτα, ευχήθηκαν αφού πήρε το λόγο ο Πατήρ Επιφάνειος στους παρευρισκόμενους «να συνεχίσουν δυναμικά το έργο κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη στο Νομό Κιλκίς», ενώ έκλεισε τον χαιρετισμό του εκφράζοντας την ελπίδα το 2019 να είναι έτος υγείας και ανάκαμψης για όλους τους Έλληνες.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Χριστίνα Κουρουζίδου, η οποία μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών, αλλά και του Δ.Σ. παρουσίασε τις δράσεις του 2018 μίλησε για το κοινωνικό έργο που επιτελεί το σωματείο, καθώς και τα προγράμματα που υλοποιεί ο φορέας και τη συμμετοχή όλο και περισσότερο στα κοινά σε συνεργασία με τους Φορείς τις πόλης αλλά και με δράσεις καθημερινές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Αννα Δημάκη ,που ευχαρίστησε θερμά για τη παραχώρηση της αιθούσης του Συνεδριακού του Δήμου Κιλκίς καθώς και τον Δήμαρχο Κιλκίς κ Σισμανίδη Δημήτριο ,ο Αντιδήμαρχος Κρουσσών κ. Γιώργος Μπαλάσκας,ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ Μανουσαρίδης Αντώνιος,ο Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΚΜ Κιλτίδης Κωνσταντίνος ,ο πρώην Βουλευτής κ Θεόδωρος Πασσαλίδης ,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Νίκος Στανημερόπουλος ,ο κ Ηρακλής Χατζηκυριάκoς Προιστάμενος Καθαριότητας Δήμου Κιλκίς ο πρώην σύμβουλος κ Αθανάσιος Καριοφύλλης ,ο κ.Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς Υπεύθυνος Τύπου, Ενημέρωσης και Social Media, η «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών ν Κιλκις» με το Πρόεδρο γιατρό κ Γρηγόριο Μωυσίδη Γενικό Γραμματέα της «Επομέα Ελλάδος» παράλληλα ,οι εθελοντές της «Επομέα Κιλκίς» κ Ελευθεριάδης Γεώργιος και κ Παναγιώτης Κωνσταντινίδη ,.η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν ΚΙΛΚΙΣ» κ Μανιουρά Δωροθέα και η Αντιπρόεδρος κ Μαρία Ραπτοπούλου,η Πρόεδρος των «Καρκινοπαθών ν Κιλκίς και Παιονίας» κ Κολεσιώτου Γεωργία,Ο πρόεδρος των Λαικών Αγορών κ Στέφανος Γαιτανίδης ,ο Πρόεδρος Κοιλαδιού Καλό Λιβάδι Χειμαδιό κ Μαυροκεφαλίδης Γεώργιος, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μικροκάμπου Χρήστος Χατζηιωαννίδης,η Πρόεδρος του Συλλόγου Αμαράντων κ Λίτσα Πανοδήμου με τα μέλη του ΔΣ ,ο κ Τατιδης Νικολαος ,Ο Πρόεδρος των Απόστρατων Αξιωματικών Ξηράς ν. Κιλκίς Ευάγγελος Μαυρογόνατος και πλήθος κόσμου μέλη ιδιοκτήτες επιχείρησεων που στηρίζουν το σύλλογο και που τίμησαν τη ετήσια κοπή πίτας

Το Σωματείο, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις/ους εθελόντριες/ες του Φορέα στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι για την εθελοντική τους προσφορά τους .Αναλυτικά έπαινοι απονεμήθηκαν στην «ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς» (Eπίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών ) για τη άριστη συνεργασία εθελοντές δίπλα σε εθελοντές καθ όλην τη διάρκεια του χρόνου ,στον Πρόεδρο Λαικών Αγορών κ Στέφανο Γαιτανίδη για τη μεγάλη προσφορά συνεργασία για τους Πυρόπληκτους απο συμβολή όλων των Λιανοπωλητών σε πακέτα στήριξης ,στις εθελόντριες εθελοντές που καθημερινά είναι στη βοήθεια διεκπεραίωσης του καθημερινού έργου και στο παιδικό τμήμα εθελοντών και εφήβων Εθελοντών για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν δωρεά αποθηκών ,κ Τατίδη Νικόλαο, κ Σαμολαδά ,κ Αμοιρίδη Χαράλαμπο και την ανώνυμη φίλη απο το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς πρόσφατα δωρεά αποθήκης ,και τέλος ευχαρίστησε άπαντες ιδιώτες επιχειρήσεις και εργοστάσια που στηρίζουν τις ανάγκες των οικογενειών .

Επιπλέον, το Φιλανθρωπικο Σωματείο προσπάθησε όλο το 2018 για την καλύτερη λειτουργία του και έθεσε τον πήχη ακόμα ψηλότερα για το 2019.
Υπόσχεσή μας, Ειμαστε Εδώ και θα είμαστε οσο περισσότερο μπορούμε.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Να κοιτάμε δίπλα μας!Να προσφέρουμε εκέι που γνωρίζουμε – αφού με κόπο και διακριτικότητα το ψάξαμε – ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Να μη μένουμε στο ” εγώ προσφερω, από κει και πέρα δεν γνωρίζω”
Να μην αμαυρώνουμε αξίες,
Να μην προδίδουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας.Η ευχή μας, Να αλλάξουν οι καιροί και οι άνθρωποι που σήμερα χρειάζονται να σταθούν στα πόδια τους, να γιάνουν και να δώσουν δύναμη σε άλλους. Με το παράδειγμα και τη βοήθειά τους. ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όσους επιθυμείτε να γίνεται ένας κρίκος αυτής της υπέροχης προσπάθειας!

Σχολιάστε