My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Κοινωνική τράπεζα αμαξιδίων

Στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς (Ευθυμιάδου και Οδησσού) λειτουργεί «Κοινωνική Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων», που παρέχει τη δυνατότητα διάθεσής τους για ορισμένο χρονικό διάστημα, σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες.

Σε σχετική ανακοίνωση του διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, αναφέρονται τα εξής:

“Η εν λόγω δράση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014 και από τότε μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί πολλοί συνάνθρωποί μας, της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας. Με μεγάλη συγκίνηση δεχτήκαμε την προσφορά ανθρώπων και φορέων της τοπικής κοινωνίας που θέλησαν να ενισχύσουν και να πλαισιώσουν ηθικά και υλικά το όραμα μιας κοινωνίας με έντονα τα στοιχεία της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Τον συντονισμό της δράσης είχε αναλάβει και εξακολουθεί να διαχειρίζεται για λογαριασμό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κα Σωτηρία Καρολίδου. Συνάνθρωποί μας στο διάστημα αυτό κατάφεραν να απαλύνουν τον πόνο τους και να δεχτούν την ευεργετική βοήθεια άμεσα και αποτελεσματικά, ξεπερνώντας δυσκολίες και κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Η διάθεση του αναπηρικού αμαξιδίου γίνεται μετά από αίτημα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι ξεπερνούν τον αριθμό αμαξιδίων που υπάρχουν προς διάθεση, γίνεται επιλογή με σειρά που αφορά σε αξιολόγηση του προβλήματος με δείκτες ευαισθησίας υψηλούς σε νεαρές ηλικίες καθώς ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον που πρωταγωνιστές είναι πάντα τα παιδιά.”

Σχολιάστε