My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοινωνική δράση με τίτλο «Γείτονες»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση της κοινωνικής δράσης με τίτλο «Γείτονες», που θα υλοποιήσει η ΠΚΜ, σε συνεργασία με τα σωματεία αρτοποιών της Κεντρικής Μακεδονίας και απευθύνεται σε ανέργους, πολυτέκνους και μονογονεϊκές οικογένειες.

Ap_Tzitzikostas_me_artopoious_drasis_geitonesΠαρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος της ΠΚΜ Φάνης Παπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της ΠΚΜ Χάρης Αηδονόπουλος και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Πόρων και Προγραμμάτων της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Θάνος.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης «Γείτονες» θα συμμετάσχουν 1500 αρτοποιεία από όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τα συνεργαζόμενα αρτοποιεία θα διαθέτουν το αναγνωρισμένο σήμα συμμετοχής στην κοινωνική δράση και θα παρέχουν καθημερινά έκπτωση 20% σε όλα τα παραγόμενα είδη, στους ανέργους, τους πολυτέκνους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

GeitonesΑπό την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, οι δικαιούχοι της έκπτωσης θα μπορούν να προμηθεύονται το μπλοκ με τα 26 κουπόνια κάθε μήνα – όσες δηλαδή και οι ημέρες του μήνα που είναι ανοιχτά τα αρτοποιεία – από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, καθώς και από τους τοπικούς συλλόγους πολυτέκνων. Με αυτό τον τρόπο, την κατοχή του μπλοκ και την απόδοση του κουπονιού στο αρτοποιείο με το αναγνωρισμένο σήμα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διασφαλίζει ότι το όφελος θα λαμβάνουν απευθείας οι δικαιούχοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο αριθμός των άνεργων δικαιούχων σε όλη την Περιφέρεια ανέρχεται στις 200.000, οι μονογονεϊκές οικογένειες, που είναι καταγεγραμμένες σε όλη την ΠΚΜ, αγγίζουν τις 10.000 και οι πολύτεκνοι φτάνουν τις 30.000.

Η κοινωνική δράση «Γείτονες» θα διαρκέσει σε πρώτη φάση από τις 15 Οκτωβρίου 2014 ως τις 31 Δεκεμβρίου 2014, ώστε να καλυφθεί και η περίοδος των εορτών.

kathemera.gr

Σχολιάστε