My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κοινή συγκέντρωση φορέων

syllalitirio-gravatas-001Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6η Μαΐου συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων και των αγροτών, στην οποία αποφάσισαν τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 10:30 στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.

Την ίδια μέρα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, παρά το γεγονός ότι είναι εργάσιμη, θα παραμείνουν κλειστά.

“Το υπό ψήφιση νομοσχέδιο περιλαμβάνει επιβαρύνσεις στις οποίες υποχρεωνόμαστε όλοι οι έμποροι, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, που ισοδυναμούν με δήμευση του εισοδήματός μας αποστερώντας μας τα αναγκαία αξιοπρεπή και ανάλογα προς την εργασία μας μέσα διαβίωσης και οδηγούν στην οικονομική εξόντωση της πλειονότητας. Ο αγώνας είναι κοινός και δεν υπάρχουν περιθώρια υποχώρησης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι φορείς του Κιλκίς:

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΝΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ., ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Σχολιάστε