My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κοινή πρωτοβουλία της μειοψηφίας

Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για το θέμα της σχεδιαζόμενης λειτουργίας εργοστασίου παραγωγής βιομάζας στη Τέρπυλλο, ζήτησαν από κοινού οι τρεις παρατάξεις της μειοψηφίας, μετά από σχετική πρωτοβουλία της μείζονος μειοψηφίας.

ergostasio-viomazaΤο αίτημα κατατέθηκε μετά τη συλλογή των υπογραφών του συνόλου των συμβούλων της μειοψηφίας, οποία είναι η πρώτη φορά που κάνει χρήση της προβλεπόμενης διαδικασίας καθότι θεωρεί το θέμα εξαιρετικά σημαντικό για την τοπική κοινωνία σε σχέση με τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Ήδη, με την παραλαβή του αιτήματος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Τσογγίδης, όρισε την έκτακτη συνεδρίαση για την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 6 μμ, με θέμα τη γνωμοδότηση επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Αεριοποίηση Βιομάζας (ισχύος έως 1MWel) του Κάζδαγλη Μιχαήλ που προτείνεται να εγκατασταθεί στο υπ’ αριθμ 2043 αγροτεμάχιο αγροκτήματος Τερπύλλου.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, “το θέμα τέθηκε για μια ακόμα φορά στη συνεδρίαση του ΔΣ της περασμένης Δευτέρας απ` την επικεφαλή της παράταξης ΑΛΛΑΖΩ, Ιω. Ρούσσου, η οποία ζήτησε την ενημέρωση του Σώματος. Ωστόσο, απ` τη τοποθέτηση του αντιδημάρχου Κρουσίων, Θ. Βαφειάδη, προέκυψε ότι δεν υπάρχει πρόθεση της Δημ. Αρχής να κάνει το αίτημα δεκτό! Γι` αυτό κι εμείς θα ζητήσουμε την έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία της συγκεκριμένης μονάδας”.

 

Σχολιάστε