My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κοινή εκδήλωση για τα Ελευθέρια

Μια μουσικοχορευτική και θεατρική εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων του Κιλκίς, που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2021 με τίτλο “Από την ελευθερία της Πατρίδος… στα ελευθέρια της πόλης” και που θα αναδείξει τα γεγονότα από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 έως και την ιστορική μάχη του Κιλκίς το 1913, πρότεινε ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ.

Ο αντιπεριφεριάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Κυριακίδης αποδέχτηκαν την πρόταση και συμφώνησαν να συγκροτηθεί μια τριμελής επιτροπή από εκπροσώπους των τριών φορέων για να ετοιμάσει την εν λόγω εκδήλωση.

Η επιτροπή θα αποτελείται από τον αρχιμ. Επιφάνιο Θεοδωρίδη, την υπεύθυνη του Γραφείου Τουρισμού της Π.Ε. Κιλκίς Μαριάννα Σκουλαρικά και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Θεμιστοκλή Κοσμίδη.

Η Επιτροπή έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη της σύσκεψη για τη συνδιαμόρφωση της πρότασης και θα ακολουθήσουν και άλλες σχετικά με τη διοργάνωση και την επικοινωνία του προγράμματος του εορτασμού.

Η Εκκλησία της Ελλάδος διά της Ιεράς Συνόδου και των Ιερών Μητροπόλεων οργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις συμμετέχοντας στους εορτασμούς με την ευκαιρία συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με επιστημονικά συνέδρια, εκδόσεις, μαθητικούς διαγωνισμούς, ραδιοφωνικές εκπομπές και άλλες επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2021 σε όλες τις Ιερές Μητροπόλεις ανά την επικράτεια.

Προς το σκοπό αυτό έγιναν δύο συνάξεις στην Αθήνα (Μάιο και Οκτώβριο 2019) από εκπροσώπους όλων των Μητροπόλεων, όπου κατατέθηκαν προτάσεις για το γενικό πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων.

Σχολιάστε