My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κοινή δήλωση Σιωνίδη – Τζούρτζου

Τα Δύο Ποτάμια της Γουμένισσας είναι και πρέπει να παραμείνουν χώρος αναψυχής, τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του, Θανάσης Τζούρτζος.

Κάνοντας λόγο για «προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, βιώσιμη και ισόρροπη διαχείριση των πόρων του, όπως το νερό (πηγές, ποτάμια, λίμνες, καταρράκτες), το πράσινο, η καλή χρήση του εδάφους και η ανάπτυξη των υποδομών υγείας”, οι δυο άνδρες αναφέρουν στη δήλωσή τους τα εξής:

“Το 2017 η διοίκηση του κ. Γκουντενούδη επανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της γνωμοδότησης για επένδυση υδροηλεκτρικού σταθμού στη θέση δύο ποτάμια Γουμένισσας.

Η παράταξη μας ξεκάθαρα δήλωσε τότε,  ότι δεν συντρέχει λόγος να συζητηθεί το θέμα αυτό και εμμένει στη θέση που έχει τεκμηριώσει από το 2013, άποψη που πλειοψήφησε στο δημοτικό συμβούλιο.

Τα δύο ποτάμια υπήρξαν  ανέκαθεν χώρος αναψυχής των κατοίκων της Γουμένισσας και έτσι πρέπει να  παραμείνουν.

Σε άρθρο που δημοσιεύσαμε στις 28 Ιανουαρίου 2019 αλλά και στην διακήρυξη αρχών που κάναμε στις 17 Φεβρουαρίου στο Πολύκαστρο δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι συζητάμε με όλους τους ενεργούς πολίτες του δήμου μας που ασπάζονται τις αρχές στις οποίες κτίστηκε η παράταξη μας.

Συγκεκριμένα αναφέραμε την «προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, βιώσιμη και ισόρροπη διαχείριση των πόρων του, όπως το νερό (πηγές, ποτάμια, λίμνες, καταρράκτες), το πράσινο,  η καλή χρήση του εδάφους και ανάπτυξη των υποδομών υγείας.» 

Επειδή αντιμετωπίζουμε τα αυτοδιοικητικά θέματα με τη σοβαρότητα που αρμόζει στους κατοίκους της Παιονίας, υπενθυμίζουμε προς όλους ότι επιδιώκουμε συνεργασίες για το καλό του δήμου αλλά δεν διαπραγματευόμαστε τις αρχές μας  προς όφελος κανενός.

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας όσους συστρατεύονται μαζί μας για το αύριο της Παιονίας και χαιρετίζουμε την  συμπόρευση μαζί μας του κ. Θανάση Τζούρτζου. Μας χαροποιεί δε ιδιαίτερα ότι ο κ. Τζούρτζος σεβόμενος τις αποφάσεις του δημοτικού και τοπικού συμβουλίου αλλά κυρίως την  εκφρασμένη επιθυμία των κατοίκων της Γουμένισσας για το θέμα  του υδροηλεκτρικού έργου στα δύο ποτάμια, μετέβαλε την αρχική του γνώμη και συμφωνεί με τη θέση της παράταξης μας. Έχει άλλωστε αποδείξει πολλάκις τις δημοκρατικές του καταβολές και δεν αναμέναμε τίποτα λιγότερο και τώρα.”

 

Σχολιάστε