My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κλιμακώνουν οι αγρότες του Κιλκίς

Κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, αγρότες του Κιλκίς συμμετέχουν σήμερα Πέμπτη στη συγκέντρωση που πραγματοποιούν στη Πλατεία Ειρήνης φορείς επιστημόνων κι ελεύθερων επαγγελματιών του νομού, συνεπικουρούμενοι από επαγγελματίες της πόλης.

agrotes-001Μετά την προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας προς την Περιφέρεια, οι αγρότες θα συνεδριάσουν στο μπλόκο που έχει στηθεί στην είσοδο του Κιλκίς, προκειμένου να αποφασίσουν για την συνέχεια των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους έξω απ` το γήπεδο Πολυκάστρου, να κινούνται προς το Τελωνείο των Ευζώνων με στόχο τον συμβολικό αποκλεισμό του για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Στο μεταξύ, επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη στη Κομοτηνή, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος έμεινε «όμηρος» αγροτών και κτηνοτρόφων στο κτίριο της Νομαρχίας μέχρι τις 10 χθες (Τετάρτη) το βράδυ, όταν εκδηλώθηκε παρέμβαση της εισαγγελέως Πρωτοδικών.

Στο τελωνείο του Προμαχώνα, το μπλόκο που έχει στηθεί από τις 15 Ιανουαρίου αριθμεί περισσότερα από 1300 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, ενώ υπό κατάληψη βρίσκεται η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων

Με ενίσχυση των μπλόκων τους συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι στον κόμβο Νισελίου επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στην είσοδο της Χαλκηδόνας, στα διόδια Μαλγάρων και στον κόμβο Μηλοτόπου Πέλλας.

Ταυτόχρονα, στον Νομό Ημαθίας στήνεται το μπλόκο της Κουλούρας στην Εγνατία οδό, ενώ αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν παρατάξει τρακτέρ στην Ορεστιάδα, στη Χρυσούπολη Καβάλας, στα Κοκκινόγεια και στο Νευροκόπι Δράμας.

Σχολιάστε