My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κλειστός πάλι ο κόμβος Χέρσου

Αγρότες του νομού Κιλκίς και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας έχουν ήδη δημιουργήσει νέο μπλόκο στον κόμβο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης, το οποίο ενισχύεται διαρκώς με τρακτέρ. Ο κόμβος βρίσκεται στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης – Προμαχώνα και οδηγεί στον μεθοριακό σταθμό της Δοϊράνης. 

Παράλληλα, κερδίζει διαρκώς έδαφος και η ιδέα για κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, την ώρα που το τελωνείο Ευζώνων παραμένει κλειστό εδώ και δυο εβδομάδες, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου – Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης – Ειδομένης.

Στο μεταξύ, σε στάση αναμονής βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Σερρών, οι οποίοι από τις 25/1 παραμένουν στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, έξω από τον Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών. Οι Σερραίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν επανειλημμένως επιχειρήσει -ανεπιτυχώς, λόγω της παρουσίας αστυνομικής δύναμης- τη μετάβασή τους στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Στο μπλόκο τους στα «πράσινα φανάρια», επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο), βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης και συνεχίζουν τον επ’ αόριστον αποκλεισμό στο σημείο και στα δύο ρεύματα.

Στον κόμβο Δερβενίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι χωρίς να σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κάποιον αποκλεισμό.

 

Σχολιάστε