My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Κλειστα τα σχολεια σημερα στην Παιονια

Χιονίζει από χθες το βράδυ σ` ολόκληρο σχεδόν το νομό μας, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προς το παρόν ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από ορεινές περιοχές, η μετακίνηση στις οποίες συνιστάται να γίνονται με αντιολισθητικές αλυσίδες. Σίγουρα, πάντως, χρειάζονται αλυσίδες στις οδούς, Καστανερής – Λιβαδιών, από το 3ο έως 18ο χλμ., Αξιούπολης-Γουμένισσας, Γουμένισσας-Γιαννιτσών, Ευζώνων-Πολυκάστρου, Αξιούπολης-Ειδομένης, Πολυκάστρου-Κορώνας και Γουμένισσας-Λιβαδιών.

Το περισσότερο χιόνι έχει πέσει στις ορεινές περιοχές Πάικου, Κρουσίων και Μπέλλες. Μάλιστα, μ` εντολή του Δημάρχου Παιονίας, Θ. Λαπόρδα, τα σχολεία του δήμου σήμερα Πέμπτη δεν λειτουργούν.

Στον Δήμο Κιλκίς τέτοια απόφαση δεν χρειάστηκε να ληφθεί. Το μόνο που έγινε προς το παρόν, ήταν να ρίξει ο δήμος, προληπτικά περισσότερο, αλάτι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Κιλκίς, καθώς και σε περιοχές των τέως δήμων Κρουσίων και Γαλλικού.

Πάντως απ` την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, η οποία έχει την ευθύνη της πολιτικής προστασίας από καιρικά φαινόμενα,δίνεται και για το παρόν κύμα κακοκαιρίας η διαβεβαίωση ότι υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε τυχόν σοβαρού προβλήματος.

Σχολιάστε