My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΚΚΚ: Θετική η συνδιάσκεψη ΔημΠα

Με ανακοίνωσή της, η Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς θεωρεί ότι “με την πρώτη πανελλαδική πολιτική – προγραμματική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Μαΐου στην Αθήνα, δημιουργούνται οι αισιόδοξες προϋποθέσεις διαλόγου με την κοινωνία πάνω στις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές”, καθώς και “ακόμα πιο ευνοϊκές συνθήκες για τη συγκρότηση ενός νέου, ενιαίου φορέα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας”.

kkk-001Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

“Η Συνδιάσκεψη αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για την ισχυροποίηση και πολιτική ενοποίηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου πλαισίου ριζοσπαστικών προτάσεων για έξοδο από την κρίση και για την κοινωνική και οικονομική ανόρθωση της χώρας, για να ξαναβρεί η Ελλάδα τη θέση που της ανήκει στην Ευρώπη.

Οι θέσεις που αναδείχθηκαν σε όλους τους κρίσιμους τομείς του κράτους, της οικονομίας, της κοινωνίας, όπως οι αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, η δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημίων, για διακριτό ρόλο της εκκλησίας, για ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, για λογοδοσία, διαφάνεια και πολλά άλλα, θα αποτελέσουν, με επίκεντρο τον πολίτη, τη βάση του διαλόγου με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις και με την κοινωνία.

Η Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς θεωρεί πως η κοινωνία περιμένει τη συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού μεταρρυθμιστικού ρεύματος για την ανασύνταξη της χώρας μας. Μια μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας επιθυμεί εκείνες τις πολιτικές συγκλίσεις που θα οδηγήσουν  στην επίτευξη  της κοινωνικής, πολιτικής και εκλογικής διεύρυνσης της Κεντροαριστεράς.”  

Σχολιάστε