My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Συνεχίστηκαν οι περιοδείες

Κλιμάκια του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, συνέχισαν τις περιοδείες στα χωριά του Κιλκίς, την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 15 και 16 Ιανουαρίου, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.

DSCN6023Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Φαχουρίδης με τον Κυριάκο Τατίδη, επισκέφτηκαν τα χωριά Αργυρούπολη, Σεβαστό, Επτάλοφο, Θεοδόσια, Ελληνικό και Ίσωμα. Ανέδειξαν στις ομιλίες τους ότι σήμερα μόνο το ΚΚΕ μιλάει για αναπλήρωση των απωλειών των λαϊκών οικογενειών και ταυτόχρονα για ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Και εξήγησαν ότι ακριβώς αυτές οι θέσεις είναι που ενοχλούν τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα κόμματά τους, γι’ αυτό προσπαθούν να μειώσουν τη δύναμη του ΚΚΕ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα το ΚΚΕ να είναι τρίτο κόμμα όχι μόνο πανελλαδικά, αλλά και στο νομό Κιλκίς.

Την ίδια μέρα η Ειρήνη Χατζή, περιόδευσε στην αγορά της Αξιούπολης. Παρά την πολύ μειωμένη κίνηση, ενδεικτικό στοιχείο ότι η ανεργία, η απλήρωτη εργασία, τα χαμηλά μεροκάματα και συντάξεις, επηρεάζουν άμεσα τη δουλειά των αυτοαπασχολούμενων, η υποψήφια του ΚΚΕ συζήτησε με τους μαγαζάτορες για το γεγονός ότι τα βάρη της κρίσης τα πληρώνουν και οι αυτοαπασχολούμενοι. Σημείωσε ότι είναι πολιτική της ΕΕ – τόσο σε περίοδο κρίσης όσο και ανάπτυξης – να κερδοφορούν οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι και στο εμπόριο και να οδηγούνται στο κλείσιμο και την ανεργία οι μικροί επαγγελματίες. Γι’ αυτό αποτελεί εμπαιγμό να μιλάνε για ενίσχυση και προστασία των αυτοαπασχολούμενων τα κόμματα που δίνουν όρκους πίστης στην ΕΕ.

DSCN6029Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Φαχουρίδης με τον Κώστα Τσαουσίδη, επισκέφτηκαν τα χωριά Μουριές, Σ.Σ. Μουριών, Αγία Παρασκευή, Καβαλλάρη και Δοϊράνη καθώς και το Τελωνείο Δοϊράνης. Με αφορμή τις συζητήσεις που γίνονται για το φορολογικό, σημείωσαν ότι τόσο η πρόταση της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κοινή στρατηγική να πληρώνει ο λαός και να μένει αλώβητο το μεγάλο κεφάλαιο. Εξήγησαν ότι κανένας από τους δύο δε μιλάει για την έμμεση φορολογία, για το ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης και το πιο βασικό, κανένας από τους δύο δε μιλάει για τις συνολικές απώλειες  της λαϊκής οικογένειας – την περίοδο της κρίσης – που ξεπερνούν ακόμα και το 50% σε πολλές περιπτώσεις.

Η Ειρήνη Χατζή, το απόγευμα της ίδιας μέρας, περιόδευσε στην αγορά του Πολυκάστρου τονίζοντας ιδιαίτερα ότι, την επόμενη ημέρα είναι έτοιμα και πρόθυμα να σχηματίσουν κυβέρνηση είτε με τη ΝΔ είτε με το ΣΥΡΙΖΑ όλα τα κόμματα που υπερασπίζονται την ΕΕ (ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ κτλ). Το μόνο κόμμα που θα βρίσκεται απέναντί τους και θα τους κάνει αντιπολίτευση στα αντιλαϊκά μέτρα που θα εφαρμόζουν είναι το ΚΚΕ. Γι’ αυτό πρέπει το ΚΚΕ να είναι όσο πιο δυνατό γίνεται, ώστε να είναι δυνατή η αντιπολίτευση του λαού.

Δελτίο τύπου από ΚΚΕ

Σχολιάστε