My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΚΚΕ: Περιοδεία του Κ. Τσαουσίδη

Με περιοδείες στα χωριά Δροσάτο, Ακρίτα και Αμάραντα συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Τσαουσίδης την προεκλογική του δραστηριότητα.

Ο Κώστας Τσαουσίδης στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους των χωριών σημείωσε πως τη συντηρητική πολιτική ούτε θέλουν ούτε μπορούν να τη σταματήσουν τα κόμματα που δοκιμάστηκαν σε κυβερνητικές θέσεις και που σήμερα βρίσκονται ή αύριο θα βρεθούν στο ρόλο της αντιπολίτευσης.

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ακολούθησαν και ακολουθούν την ίδια πολιτική των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων, των κατευθύνσεων της ΕΕ, των δεσμεύσεων στο ΝΑΤΟ, που ματώνει το λαό.

Με αυτή την πολιτική της δουλειάς μέχρι τα γεράματα, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της εμπορευματοποίησης της Υγείας, της Πρόνοιας και της Παιδείας, της υπερφορολόγησης κτλ, και από την άλλη των προνομίων, των επιδοτήσεων, των φοροαπαλλαγών στο μεγάλο κεφάλαιο, στους εφοπλιστές, τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες, συμφωνούν όλα τα υπόλοιπα κόμματα εκτός του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που αποτελεί πραγματική, μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση. Που καταθέτει προτάσεις για την ουσιαστική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων, των γυναικών, των συνταξιούχων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Το ΚΚΕ παλεύει όχι μόνο για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε, αλλά και για την ικανοποίηση των αναγκών, με σύγχρονα δικαιώματα. Παλεύει για την οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, όπου ο εργαζόμενος θα έχει κυρίαρχο ρόλο στην οργάνωση της παραγωγής, στην κατανομή του πλούτου, ώστε να ανεβαίνει συνολικά η ποιότητα ζωής για όλους και όλες.

Γι’ αυτό, κάλεσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, το λαό του Κιλκίς, να στηρίξει με όλες τους τις δυνάμεις το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές και να κάνει δική του υπόθεση την αύξηση των ποσοστών του Κόμματος στο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου από ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε