My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Ολοκλήρωση των περιοδειών

Με περιοδείες σε εργασιακούς χώρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στους χώρους που βρίσκονται καθημερινά τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, για να ενημερώσουν, να οργανώσουν, να διεκδικήσουν, ολοκλήρωσαν την προεκλογική περίοδο οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς.

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, η Ρία Αλτιπαρμακίδου, ο Κώστας Σιδηρόπουλος, ο Κώστας Τσαουσίδη, ο Γιάννης Φαχουρίδης και η Ειρήνη Χατζή, τόνισαν στους εργαζόμενους πως αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες, γιατί μετριέται το μπόι και η δύναμη του λαού.

Την επόμενη μέρα των εκλογών σημασία δεν θα έχει η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο κόμμα, ούτε πιο κόμμα θα αποτελέσει το συμπλήρωμα της νέας κυβέρνησης. Ακόμα σημασία δεν θα έχει αν θα μπουν στη Βουλή τα «κόμματα μιας χρήσης». Όλα αυτά τα κόμματα δίνουν όρκους πίστης στην καπιταλιστική ανάπτυξη και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, όμως δεν δίνουν δεκάρα για τα δικαιώματα των εργατών. Γι’ αυτό και όλοι τους οι εκπρόσωποι δεν έχουν βρεθεί ούτε μία φορά στους εργασιακούς χώρους, δίπλα στους εργαζόμενους, δίπλα στα προβλήματά τους.

Σημασία, τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ. Το μόνο Κόμμα που βρίσκεται διαρκώς στο πλάι των εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Σημασία θα έχει να είναι δυνατό το ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο λαός, για να διεκδικεί από καλύτερες θέσεις.

Όπως, είπαν χαρακτηριστικά, στην επόμενη Βουλή διεκδικούν «έδρες» 4 μνημονιακά κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25), 2 φασιστικά, ακροδεξιά μορφώματα (Χρυσή Αυγή, Ελληνική Λύση) και το ΚΚΕ! Δεν πρέπει, λοιπόν, ο λαός να αφήσει όσους μας έφεραν ως εδώ, αλλά και τους φασίστες, ρατσιστές και ακροδεξιούς να μιλάνε εξ ονόματος του λαού και της νεολαίας.

Δυνατό χαρτί, για το λαό, αποτελεί μόνο το ΚΚΕ, που αγωνίζεται για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, με τον ίδιο το λαό στην εξουσία.

Αυτή είναι η μόνη ψήφος που μετράει πραγματικά!

Δελτίο τύπου από ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε