My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Οι υποψήφιοι για ΠΕ Κιλκίς

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κεντρικής Μακεδονίας από την ΠΕ Κιλκίς, οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

Αθανασιάδης Θόδωρος: Είναι 43 ετών, μεγάλωσε στο Κιλκίς και αποφοίτησε από το Λύκειο Κιλκίς. Είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, με Μεταπτυχιακό στη Χαρτογραφική Παραγωγή και Γεωγραφική Ανάλυση. Σήμερα εργάζεται στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κιλκίς και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας, καθώς και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ Κιλκίς. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία): Είναι 27 ετών, μεγάλωσε στο Πολύκαστρο και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνικής Διοίκησης στο ΔΠΘ στην Κομοτηνή. Έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πολιτική Ιστορία, με θέμα: «Πολιτική Ιστορία και Γεωστρατηγικές Σπουδές» στο ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στην εστίαση και σε συμβολαιογραφικό γραφείο. Είναι μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι Γραμματέας της οργάνωσης της ΚΝΕ του Κιλκίς.

Κωνσταντινίδης Κώστας: Είναι 65 ετών, μεγάλωσε στο Κιλκίς και ολοκλήρωσε το Λύκειο Κιλκίς. Φοίτησε ως Βοηθός Χημικού από τη Δημόσια Σχολή και στη συνέχεια πήρε το πτυχίο του Φαρμακοποιού από τη σχολή της Πάρμας στην Ιταλία. Σήμερα διατηρεί Φαρμακείο στο Νέο Γυναικόκαστρο και είναι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και κατοικεί στο Παλιό Γυναικόκαστρο.

Φαχουρίδου Βίκυ: Είναι 48 ετών, μεγάλωσε στο Κιλκίς και έζησε κάποια χρόνια στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνοντας το Τμήμα Ανάλυσης και Διοίκησης Συστημάτων Πληροφορικής. Έχει εργαστεί σε εξαγωγική εταιρεία και σήμερα είναι ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο τη εστίασης στο Κιλκίς. Δραστηριοποιείται στο κίνημα των ΕΒΕ και των Γυναικών και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς.

Χαλίτσιος Κώστας: Είναι 65 ετών. Ζει στο Κιλκίς και έχει καταγωγή από την Ελάτεια Λάρισας. Είναι φαρμακοποιός στην πόλη του Κιλκίς και μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Σπούδασε στην Μπολόνια της Ιταλία Φαρμακευτική και πήρε ενεργά μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα, διατελώντας και Γραμματέας των Φοιτητικού Συλλόγου Μπολόνιας το 1973-1974. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ, είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού κινήματος, των ριζοσπαστικών συσπειρώσεων των βιοπαλαιστών αγροτών και επαγγελματιών, επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας.

Πρωτοστάτησαν στους αγώνες, για να μη φορτωθεί η εργατική τάξη, ο λαός τα βάρη της κρίσης. Δεν τα δίπλωσαν μπροστά στην επίθεση του κεφαλαίου, των κυβερνήσεων και των κομμάτων του.

Πρόβαλαν ότι η ελπίδα βρίσκεται στην αντιμονοπωλιακή – αντικαπιταλιστική πάλη, δεν «τσίμπησαν» στις αυταπάτες «της αριστερής διαχείρισης». Δεν έβαλαν πλάτη στη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των εργαζομένων.

Αποκάλυψαν ότι τα μνημόνια ήταν χρήσιμα εργαλεία για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Δεν βάφτισαν τον αντιλαϊκό πόλεμο και τα μνημόνια «αναγκαίο κακό».

Διεκδικούν την ανάκτηση των απωλειών του λαού, την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Δεν συμβιβάζονται με τα ψίχουλα της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Απαιτούν σύγχρονα δικαιώματα σε όλους τους τομείς της ζωής της λαϊκής οικογένειας. Δεν συμφιλιώνονται με την ανακύκλωση της φτώχειας, τη φοροληστεία, τα ματωμένα πλεονάσματα.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού. Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Πηγή: Δελτίο τύπου της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε