My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Οι περιοδείες των υποψήφιων

Με επισκέψεις σε χωριά του Γαλλικού (Κρηστώνη, Πεδινό, Καμπάνη, Μάνδρες, Ν.Σάντα, Αγ. Παντελεήμονα) συνεχίστηκαν οι περιοδείες των υποψήφιων του ΚΚΕ για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, Γιάννη Φαχουρίδη, Κυριάκου Τατίδη και Σταυρούλας Νικολαΐδου, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου.

kkeΣε ομιλία που πραγματοποιήθηκε στις Μάνδρες, ο Γιάννης Φαχουρίδης αναφέρθηκε στο ερώτημα που μπαίνει για το αν θέλει το ΚΚΕ να κυβερνήσει, απαντώντας ότι το ΚΚΕ θα δώσει το παρόν και θα πρωταγωνιστήσει σε κυβέρνηση, όταν η εργατική τάξη και ο λαός θα είναι πρωταγωνιστές, θα είναι στην εξουσία.

Επισήμανε ότι το ΚΚΕ από την ίδρυσή του – 96 χρόνια τώρα – έχει ως στόχο να οδηγήσει το λαό στην εξουσία και γι’ αυτό παλεύει καθημερινά, παράλληλα με την πάλη για τα άμεσα προβλήματα, τονίζοντας ότι από τη στιγμή που ο λαός σήμερα βρίσκεται στην αντιπολίτευση μαζί του στην αντιπολίτευση θα είναι και το ΚΚΕ, γι’ αυτό την επόμενη ημέρα των εκλογών χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, ώστε να είναι δυνατή η λαϊκή αντιπολίτευση.

Ο Κυριάκος Τατίδης σημείωσε ακόμα ότι η πρόταση του ΚΚΕ μιλάει για αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, εξηγώντας ότι σε αυτό το δρόμο βρίσκεται η λύση και η διέξοδος σε όφελος του λαού, ο οποίος πρέπει να γίνει ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει.

Σε συζητήσεις που είχαν οι υποψήφιοι με τους κατοίκους των χωριών, εκτός των άλλων, αναφέρθηκαν και στις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή. Εξήγησαν ότι οι καταστροφές δεν είναι μοιραίο αποτέλεσμα αλλά επακόλουθο μιας πολιτικής που υποτάσσει τις λαϊκές ανάγκες στις ανάγκες του κέρδους, ότι η υποχρηματοδότηση, οι απολύσεις και η συρρίκνωση σε προσωπικό και μέσα των υπηρεσιών φανερώνουν τις τεράστιες ευθύνες τόσο των έως τώρα κυβερνήσεων, όσο και της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης.

Προειδοποίησαν, επίσης, πως ούτε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει λύσεις σε τέτοιου είδους προβλήματα και αυτό φαίνεται τόσο από τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, όσο και από το πρόσφατο παράδειγμα στην Περιφέρεια Αττικής, όπου η περιφερειάρχης Ρ.Δούρου και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που διοικεί εκεί, προϋπολόγισε ελάχιστα για αντιπλημμυρικά έργα και γενικότερα κοινωνικές παροχές, ενώ ήταν απλόχερη σε ανώνυμες εταιρείες και ομίλους.

Δελτίο τύπου από ΚΚΕ

Σχολιάστε