My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Να μην καταργηθούν τμήματα της ΔΟΥ Κιλκίς

doy-louketoΝα μη απορροφηθούν τα δύο τμήματα της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς, Ελεγκτικό και το Δικαστικό,  από τη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ζητούν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου, οι οποίοι σ` ερώτησή τους που κατέθεσαν στη Βουλή αναφέρουν τα εξής: 

Θύματα της πολιτικής δραστικής περικοπής των δημοσίων δαπανών είναι και οι κάτοικοι της Π.Ε. Κιλκίς καθώς τα δυο σημαντικότερα τμήματα της Εφορίας Κιλκίς, το Ελεγκτικό και το Δικαστικό, συγχωνεύονται και απορροφώνται στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης. Ουσιαστικά μετά από την συγχώνευση αυτή η Δ.Ο.Υ. Κιλκίς μετατρέπεται σε απλό Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων.

Να σημειώσουμε ότι η διαδικασία αποδυνάμωσης των Δ.Ο.Υ. της Π.Ε. Κιλκίς, είχε ξεκινήσει με την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Γουμένισσας και απορρόφηση της από αυτήν του Κιλκίς.

Η επικείμενη μεταφορά του δικαστικού και του ελεγκτικού τμήματος της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής. Οι κάτοικοι της περιοχής θα είναι αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες αποστάσεις ώστε να εξυπηρετηθούν, θα σπαταλούν χρόνο και θα επιβαρύνονται οικονομικά, ενώ αβέβαιο είναι και το εργασιακό μέλλον  των υπηρετούντων υπαλλήλων στα δυο τμήματα που πρόκειται να καταργηθούν.

Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι τα λαϊκά στρώματα καλούνται να πληρώσουν τα ίδια την πολιτική της δραστικής περικοπής των δαπανών για την δημόσια διοίκηση, στα πλαίσια της λεγόμενης δημοσιονομικής πειθαρχίας που ακολουθούν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, αδιαφορώντας για τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούντα απ’ αυτή.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση ώστε να μην συγχωνευθούν τα δύο τμήματα της Δ.Ο.Υ. Κιλκίς και απορροφηθούν από τη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Π.Ε. Θεσσαλονίκης, αλλά  να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους.”

 

Σχολιάστε