My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΚΚΕ: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Με τίτλο “κοίτα ποιος μιλάει για το φασισμό…!!! ”, η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Μπορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και εδώ στο Κιλκίς να επιδίδονται σε πανηγυρισμούς για την καταδίκη της εγκληματικής και φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής αλλά ο λαός μας δεν μπορεί να ξεχάσει:

– Την “αρμονική συνύπαρξη” τους με τους εθνικιστές και τους χρυσαυγίτες στις πλατείες των αγανακτισμένων.

– Την συγκυβέρνηση τους με τους ΑΝΕΛ και στις κοινές φωτογραφίσεις τους με τους χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο, με φόντο το Αιγαίο.

– Την προκλητική καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής και την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα για να «πέσουν στα μαλακά» οι χρυσαυγίτες.

Όσο δε για την ΝΔ και τα στελέχη της, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Στο πρόσωπο αυτού του μορφώματος βλέπουν “παλιούς συναγωνιστές”, βλέπουν την προοπτική μιας “συντηρητικής” συμμαχίας. Ακόμη και σήμερα τα τοπικά τους στελέχη ψαρεύουν στα θολά νερά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, δίνοντας “αέρα στα πανιά” εθνικιστικών και φασιστικών κύκλων στην περιοχή, οι οποίοι έχουν αναλάβει “εργολαβικά” να δώσουν άλλοθι στην κυβέρνηση και την ΕΕ για να συνεχίσει την αντιδραστική της πολιτική σε όλα τα επίπεδα.

Κοίτα λοιπόν ποιος μιλάει ….” και επειδή είναι επίκαιρα τα λόγια του ποιητή: “Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον”, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Καλούμε το λαό να αντιμετωπίσει το κακό στη ρίζα του, με την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, που επωάζει το αυγό του φιδιού, το ναζισμό, το φασισμό.”

Σχολιάστε