My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΚΚΕ(μ-λ): Δήλωση Ν. Χατζηνικολάου

Δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ (μ-λ) στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς:

“Είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση τους τελευταίους δύο μήνες και ο λαός γίνεται θεατής μιας ανούσιας, για τον ίδιο,  αντιπαράθεσης ανάμεσα στις αστικές δυνάμεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον λαό να ξεχάσει τις υποσχέσεις που του είχε δώσει, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες χωρίς ο ίδιος ο λαός να κοπιάσει. Καλλιεργούσε την μεγαλύτερη των αυταπατών, ότι δηλαδή η κρίση, τα μέτρα, τα μνημόνια, η επίθεση που δέχεται ο λαός μας θα εξαφανιζόταν ακριβώς όπως ήρθε, σαν τη βροχή που περνά, σαν ένα καιρικό φαινόμενο που έρχεται από μόνο του και φεύγει από μόνο του.

Καπηλεύτηκε το όνομα και τις αξίες της Αριστεράς για να συνεχίσει παρόμοια πολιτική με αυτή των προκατόχων της και να γκρεμίσει και τα τελευταία δικαιώματα. Καλεί τον λαό να του δώσει συγχωροχάρτι για να συνεχίσει το ίδιο καταστροφικό έργο.

Η ΝΔ καλεί τον λαό να ξεχάσει την καταστροφική πολιτική που άσκησε πριν από χρόνια και που ήταν αυτή που έφερε τα μνημόνια. Καλεί τον λαό να δώσει ψήφο συναίνεσης στην άγρια επίθεση που ομολογεί ότι θα εξαπολύσει. Το παλιό ΠΑΣΟΚ αναδυόμενο από την κολυμβήθρα ως ΚΙΝΑΛ προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες που έχει και προβάλει ως φρέσκια δύναμη αλλαγής…

Το ΚΚΕ(μ-λ) όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται μαζί με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τον λαό. Λέμε ότι η επίθεση δεν θα σταματήσει, όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί μετά τις εκλογές. Λέμε ότι μόνο ο λαός με τους αγώνες του, με την αντίστασή του μπορεί να ανακόψει την επίθεση του συστήματος. Λέμε ότι μόνο οι λαοί καλλιεργώντας δεσμούς αλληλεγγύης και συναδέλφωσης θα βάλουν φραγμό στα φιλοπόλεμα σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τον λαό να αγωνιστεί, να αντισταθεί, να διεκδικήσει τα δικαιώματά του, να ανοίξει δρόμους.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους φοιτητές, καλεί τον λαό να στηρίξει με την ψήφο του τη φωνή της αντίστασης, της διεκδίκησης, του αγώνα!”

Σχολιάστε