My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κι οι εργαζόμενοι κατά της Ελ. Χρυσός

Κατά της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός στράφηκαν πλέον σύσσωμα τα σωματεία των εργαζομένων των μεταλλείων Κασσάνδρας, τα οποία σε κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι με εξώδικη διαμαρτυρία ζητούν από την εταιρία να συμμορφωθεί στις υποδείξεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και να προσκομίσει τις άδειες του εργοστασίου εμπλουτισμού Σκουριών.

metalloryxoi-oryxeio-001Συγκεκριμένα, τα σωματεία των εργαζομένων σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν κάνουν λόγο για “συνεχή εμπαιγμό που βιώνουν το τελευταίο διάστημα”, προσθέτοντας:

«Κατά τη μαζική μας διαδήλωση της 16/4/2015 και στην επαφή που είχαμε στο γραφείο του με τον κ. Τσιρώνη, λάβαμε ως αιτιολόγηση στην ερώτηση μας για την καθυστέρηση στον επανέλεγχο της νομιμότητας των ανακλημένων αδειών, ότι έχει βρεθεί σωρεία ελλείψεων και παραβιάσεων στον φάκελο των αδειών αυτών.

Επίσης, μας είπαν ότι έχει ήδη αποσταλεί στην “Ελληνικός Χρυσός” πολυσέλιδο αίτημα διευκρινίσεων, και ειδικότερα η παρατήρηση για πλήρη απουσία πολεοδομικής μελέτης του εργοστασίου εμπλουτισμού Σκουριών για τα οποία η εταιρεία ποτέ δεν έχει απαντήσει ως τώρα.

Για τον λόγο αυτό και αναλογιζόμενοι τους κινδύνους για το μέλλον της δουλειάς μας, αποστέλλουμε άμεσα κατά της “Ελληνικός Χρυσός” επίσημη εξώδικη διαμαρτυρία, αιτούμενη να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα του ΥΠΑΠΕΝ και να μην υπάρχουν άλλες γραφειοκρατικού τύπου εμπλοκές».

 

 

Σχολιάστε