My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΝΟΔΕ εναντίον Βεντούρη

Μετά τη Νομαρχιακή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, έρχεται τώρα και το αντίστοιχο όργανο του άλλου συγκυβερνόντος κόμματος, δηλαδή η ΝΟΔΕ της ΝΔ, να διαμαρτυρηθεί έντονα για “τα έργα και ημέρες” του κ. διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Βεντούρη, όσον αφορά τα δυο νοσοκομεία του νομού μας.

nosokomeioΣτην επιστολή προς τον υπουργό Υγείας κ. Βορίδη, τον γραμματέα της ΝΔ  κ. Παπαμιμίκο, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Άδωνι Γεωργιάδη και τις συναρμόδιες γραμματείες οργανωτικού και Υγείας της ΝΔ, γίνεται λόγος για “άστοχες ή επιμελώς στοχευμένες δηλώσεις ανευθυνότητας του κ. Βεντούρη” και για “μικροπολιτικά προσωπικά παιχνίδια”, ενώ ζητείται να “εξαιρεθεί επιτέλους η Υγεία” από “οποιαδήποτε υποτιθέμενη νομή της εξουσίας”.

Η επιστολή της ΝΟΔΕ έχει ως εξής:

Έξι μήνες έχουν περάσει από την επίσκεψη του τότε υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς.

     Νωπές οι μνήμες από τον επιτόπιο έλεγχο των δομών υγείας του Νομού. Νωπές ακόμα και οι δεσμεύσεις για αναβάθμιση των δύο Νοσοκομείων του Νομού μας.

      Και ξαφνικά οι λέξεις “κλείσιμο” και “υποβάθμιση” επανήλθαν στο προσκήνιο από τα χείλη του κ. Βεντούρη , Διοικητή της 4ης Υ.Π.Ε.

   Παρακολουθούμε καθημερινά δια του τύπου άστοχες ή  άραγε επιμελώς στοχευμένες δηλώσεις ανευθυνότητας του κ. Βεντούρη για το “τις πταίει” ενώ το πραγματικό ζήτημα είναι αλλού.

      Στο νευραλγικό τομέα της Υγείας δεν θα έπρεπε να  παίζονται μικροπολιτικά προσωπικά παιχνίδια . Στην οποιαδήποτε υποτιθέμενη νομή της εξουσίας ας εξαιρεθεί επιτέλους η Υγεία.

      Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ πλανάται στις κοινωνίες Παιονίας και Κιλκίς . Ένα ΓΙΑΤΙ που μένει αναπάντητο στο βωμό της μετάθεσης ευθυνών .

         Η υγεία δεν είναι πολυτέλεια να περικόπτεται!

         Επιτέλους ακούστε τη βάση!

         Επιτέλους ακούστε τους φορείς στην κραυγή αγωνίας που σας απευθύνουν! Αυτοί ξέρουν την αναγκαιότητα καλύτερα από καθέναν μεγαλοσχήμονα τεχνοκράτη που τον ενδιαφέρουν μόνο νούμερα και προϋπολογισμοί.

      ΟΧΙ στο κλείσιμο του Νοσοκομείου Γουμένισσας

      ΟΧΙ στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κιλκίς

     Παρακαλείσθε άμεσα για τα καθ υμάς.”

Σχόλια
One Response to “Κι η ΝΟΔΕ εναντίον Βεντούρη”
  1. Ο/Η goumenissa city λέει:

    Ti exei na pei o pantaxou paron bouleutis georgantas twra pia? Tha ormixei epitelous ston Bentouri?

Σχολιάστε