My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κι άλλες υποσχέσεις για το Τελωνείο

tonokidis-mauraganisΣυνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον υφυπουργό, Γ. Μαυραγάνη, είχε πρόσφατα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς,  Π. Τονικίδης, για το θέμα που προβληματίζει τελευταία έντονα τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και όχι μόνον, αυτό της ενδεχόμενης υποβάθμισης του Τελωνείου Κιλκίς.

Ο κ. Τονικίδης αναφέρθηκε στην λειτουργία του Τελωνείου έως σήμερα με αιτιολογημένα και έγκυρα απολογιστικά στοιχεία, τονίζοντας στον υπουργό την αναγκαιότητα να συνεχίσει ως Τελωνείο Α΄ Τάξης και προτείνοντας παράλληλα την άμεση αναβάθμισή του με την προσθήκη ανάλογου προσωπικού, όπως προβλέπεται και από το οργανόγραμμά του. Άλλωστε σε μια τέτοια προοπτική τα έσοδα του Δημοσίου θα πολλαπλασιάζονταν εξαιτίας και των ελεγκτικών δράσεων που θα ανέπτυσσε.

Ο κ. Μαυραγάνης δεσμεύτηκε να προωθήσει το θέμα στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες με την προοπτική να διατηρηθεί ως Α΄ Τάξης.

Ακολούθως, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ο κ. Τονικίδης διαμαρτυρήθηκε για την τακτική που ακολουθεί το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης με τον αποκλεισμό των εκπροσώπων της Επιμελητηριακής Κοινότητας από συσκέψεις και επιτροπές που ασχολούνται με θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος.

Υπενθύμισε δε πως μέχρι σήμερα ¨ οι συμβουλάτορες ¨ του οικονομικού επιτελείου και της Τρόικας, απέτυχαν παταγωδώς να συμβάλουν στην έξοδο της χώρας από την κρίση για τον απλούστερο λόγο ότι δεν έχουν και ιδιαίτερη σχέση με την πραγματική οικονομία. “Τέτοια σχέση έχουν πρωτίστως τα Επιμελητήρια που αποτελούν τον ¨ κόμβο ¨ όπου καταλήγουν τα προβλήματα, οι αγωνίες αλλά και οι προτάσεις των ανθρώπων του επιχειρείν και της πραγματικής οικονομίας”, υπογράμμισε.

 

Σχολιάστε