My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κι άλλες αποχωρήσεις από ΚΙΝΑΛ

Άλλα τρία στελέχη της ΔΗΜΑΡ στο νομό Κιλκίς, αποχώρησαν από το ΚΙΝΑΛ. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται κι ο πρώην γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωσήφ Παυλίδης, ο οποίος είχε αποχωρήσει με τη ΔΗΜΑΡ, από το νυν κυβερνών κόμμα. Μαζί του αποχώρησαν τώρα από το ΚΙΝΑΛ, η Βασιλική Παυλίδου και ο Παύλος Ποζίδης.

Οι τρεις, που αποχωρούν μετά και τους  Χρήστο Σπίγκο, Γρηγόρη Κυριακού και Άννα Γουνισιώτου, κοινοποίησαν την απόφασή τους με επιστολή προς τον γραμματέα της Κ.Ε. Μανώλη Χριστοδουλάκη και προς τον γραμματέα της ΝΕ Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Θέμη Ανθρακίδη, η οποία έχει ως εξής:

“Αξιότιμοι κύριοι,

με την παρούσα δηλώνουμε την αποχώρηση μας από μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Αποχωρούμε καθώς είναι αδύνατο να συνυπάρξουμε σε ένα κόμμα το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται δημοκρατικό αλλά συγχρόνως οι αποφάσεις να λαμβάνονται μονομερώς χωρίς σεβασμό στα επιχειρήματα όσων εκφράζουν διαφορετική άποψη.

Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε σε ένα κόμμα, του οποίου η ηγεσία καταργεί όποιο όργανο διαφωνεί με την άποψη που εκφράζει η ίδια και κατά συνέπεια η ομοφωνία να επιβάλλεται αντί να προκύπτει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Τελευταίο αποκορύφωμα αυτής της λειτουργίας, η διαγραφή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Αθανάσιου Θεοχαρόπουλου.

Ένας τέτοιος κομματικός φορέας δεν μπορεί να εκφράζει πλέον τη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη.

Η ηγεσία απέτυχε να ομογενοποιήσει τον χώρο και τώρα μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ προκηρύσσει έκτακτο συνέδριο για να κάνει πράξη αυτό που με επιμονή ζητούσε η Δημοκρατική Αριστερά από την αρχή. Πρώτα την ίδρυση του νέου φορέα με καθαρό, διακριτό, προοδευτικό στίγμα και έπειτα την ανάδειξη του/της προέδρου. Πλέον όμως έχει απομείνει μόνο το ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα. Σε κάθε ζήτημα που αποτελεί ταμπού για την ελληνική κοινωνία, το Κίνημα Αλλαγής κρύβεται πίσω από επιχειρήματα άνευ λογικής και οράματος με μοναδικό στόχο να μην αναλάβει κόστος ξεχνώντας τις βασικές αρχές του «άρχειν και άρχεσθαι»

Σχολιάστε