My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΚΙΝ.ΑΛ.: Δράσεις στη Παιονία

Η Συντονιστική Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου να επισκεφθεί στα πλαίσια επικοινωνίας με επαγγελματίες της πραγματικής οικονομίας στο δήμο Παιονίας, τα πλεκτήρια ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΒΕΕ (13:00 μμ) και το Οινοποιείο ΑΙΔΑΡΙΝΗ (14:30 μμ).

Η συνάντηση γίνεται προκειμένου η Επιτροπή να συζητήσει με τους επαγγελματίες για τα πραγματικά θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του καθενός , να αναπτύξει τις θέσεις του κινήματος αλλά και μέσα από τον διάλογο να συμπληρώσει, να τονίσει και να αναδείξει τα προβλήματα αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής της Παιονίας και του νομού Κιλκίς.

Θα ακολουθήσουν, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, συναντήσεις μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής στη ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ (17:30 μμ) και στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ (19:30 μμ).

“Με τον διάλογο και την διαδραστική σχέση με τους πολίτες η προοδευτική-δημοκρατική παράταξη ξανααποκτά το νήμα επαφής με την κοινωνία, τα προβλήματά της αλλά και τις δυνατότητές της. Είναι σίγουρο ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατάξουμε την πατρίδα μας έχοντας ως προτεραιότητα τους ανθρώπους της με ισονομία, αξιοκρατία, ισοτιμία ευκαιριών και κοινωνική αλληλεγγύη”, τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η Επιτροπή.

Σχολιάστε