My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κινδύνευσαν 4 άτομα με πνιγμό

plimmyraΗ ζωή τεσσάρων ενήλικων ατόμων κινδύνευσε λόγω ακινητοποίησης του τζιπ στο οποίο επέβαιναν, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, σε δασικό δρόμο στη περιοχή της Λίμνης Μεταλλείου.

Για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες της ΠΥ Γουμένισσας με συντονιστή τον διοικητή Γκαντίδη Χρήστο, ενώ γίνονταν επικοινωνία με τους εγκλωβισμένους μέσω μηνυμάτων καθότι ήταν αδύνατη η συνομιλία λόγω ασθενούς σήματος.

Σε όλη την διάρκεια της επιχείρησης ήταν αδύνατη η προσέγγιση του χώρου με τα οχήματα της Υπηρεσίας αφού οι δασικοί δρόμοι είχαν υποστεί μεγάλες αυλακώσεις και είχαν αποκοπεί από διερχόμενα χειμαρρώδη ρέματα.

Ωστόσο, με την συνδρομή του προέδρου της Τ.Κ. Παπαδόπουλου Εμμανουήλ αλλά και του Κυνηγετικού Συλλόγου Αξιούπολης «Μέγας Αλέξανδρος» ήλθε ένα τρακτέρ ιδιοκτησίας του Λαδά Θεολόγου και οργανώθηκε επιχείρηση προσέγγισης και μεταφοράς των κινδυνευόντων ατόμων σε ασφαλή χώρο και στην συνέχεια στον τόπο διαμονής τους αφού δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και ήταν όλοι καλά στην υγεία τους.

 

Σχολιάστε