My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινήσεις για μετανάστες Ειδομένης

SONY DSCΚινήσεις προς την κατεύθυνση της διασφάλισης της  δημόσιας ασφάλειας και υγείας απ` το γεγονός της  συνεχιζόμενης κράτησης μεταναστών – προσφύγων στην Ειδομένη, έκανε ο δήμαρχος Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδης, για να λάβει τελικά τις διαβεβαιώσεις του αστυνομικού διευθυντή Κιλκίς, Θωμά Σάνδρου, ότι θα γίνουν απαραίτητες οι ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν.

Κατ` αρχάς ο κ. Γκουντενούδης είχε χθες Δευτέρα 6 Οκτωβρίου συνάντηση εργασίας  με εκπροσώπους με την πρόεδρο Γεωργία Τσελέκη και τον γ. γραμματέας Ηλίας Παπαγεωργίου, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, με τους οποίους συζήτησε και το θέμα των ελλείψεων που θα πρέπει άμεσα να καλυφθούν για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών.

eidomeni1Αμέσως μετά ο κ. Γκουντενούδης, συνοδευόμενος απ` τους  αντιδημάρχους Γ. Αδαμόπουλο και Εβ. Πολιτίδου, καθώς και απ` τη πρόεδρο του ΤΣ Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή, μετέβη στον χώρο κράτησης στην Ειδομένη, όπου μίλησε  με τον διοικητή του ΑΤ, απ` τον οποίο πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κλοπής ή ασθένειας.

Σήμερα Τρίτη ο δήμαρχος μετέβη στον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς, Θ. Σάνδρο, απ` τον οποίο ζήτησε να υπάρξει συνεργασία Αστυνομίας και υπηρεσιών του Δήμου Παιονίας για το όλο θέμα.

Σχολιάστε