My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Δεν ξέρει ο Σαμαράς που παν` τα τέσσερα!

Παραμένει ενεργός πολιτικά, δήλωσε σήμερα κι ο Κ. Κιλτίδης, σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Παρά την πικρία του για τη μη είσοδο του ΛΑΟΣ στη Βουλή, ο πρώην βουλευτής του νομού μας γνωστοποίησε ότι το πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη (Δωδεκανήσου 2, πλ. Βαρδαρίου) παραμένει για όλους τους πολίτες ανοιχτό, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σε περίπτωση νέων εκλογών ο ΛΑΟΣ “είναι βέβαιο ότι θα μπει στη Βουλή”. Ωστόσο, γνωστοποίησε παράλληλα ότι μετά από 17 χρόνια έκανε και πάλι αίτηση για να ενταχθεί ως γιατρός στο ΕΣΥ.

Επαναλαμβάνοντας ότι θα έχει πάντα στη καρδιά του το Κιλκίς και τους Κιλκισιώτες, είπε: “Έφυγα απ` το Κιλκίς με τις ωραιότερες αναμνήσεις, τέτοιες που δεν νομίζω ν` αποκομίσει άλλος πολιτικός. Έπαιρνα στο νομό μας τόσους ψήφους όσους πήρε τώρα όλη μαζί η ΝΔ. Μετακόμισα πολιτικά σε άλλο κόμμα και άλλη εκλογική περιφέρεια κι ασφαλώς αυτό μου στοίχισε στις εκλογές. Παρ` όλα αυτά, είμαι πρώτος ή δεύτερος σε σταυρούς (σ.σ: η καταμέτρηση δεν ολοκληρώθηκε ακόμα), υπολογίζοντας να συγκεντρώσω περί τις 3.000 μονοσταυρίες. Γι` αυτό, ευχαριστώ θερμά τους ψηφοφόρους της Θεσσαλονίκης.

Για τη μη είσοδο του κόμματός του στη Βουλή, ο κ. Κιλτίδης υποστήριξε ότι ήταν άδικη αλλά γι` αυτό δεν φταίει ο λαός. “Ίσως το κόμμα αδίκησε τον εαυτό του”, είπε.

Όμως ο πρώην υφυπουργός αναφέρθηκε και σε άλλα κόμματα με ιδιαίτερα επικριτική διάθεση. Για τη ΝΔ του Αντ. Σαμαρά είπε: “Μου φέρθηκαν ανήθικα αλλά τους απάντησα με γενναιότητα. Ο Σαμαράς δεν ξέρει που παν` τα τέσσερα. Εγώ που γεννήθηκα με το χαμόγελο στα χείλη, μου το στέρησαν στη Βουλή”!

Ιδιαίτερα επιθετικός ήταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα. “Πρόκειται για νεοκομμουνιστικό κόμμα, με τον αρχηγό του να …τσιπρίζει επικίνδυνα. Ο κ. Τσίπρας είναι αρνητής της αστικής δημοκρατίας”, είπε μεταξύ άλλων. Όσο για το ΚΚΕ, υποστήριξε ότι “αρνείται κι αυτό την αστική δημοκρατία, όπως και η Χρυσή Αυγή, χωρίς να ταυτίζω τους δυο χώρους”.

Για την ίδια την Χρυσή Αυγή, ο κ. Κιλτίδης υποστήριξε ότι “δεν κινδυνεύουμε απ` αυτό το κόμμα επειδή αυτοί που το ψήφισαν δεν ταυτίζονται μαζί του, αλλά το έκαναν μεσ` την απελπισία τους”.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Κιλτίδης: Δεν ξέρει ο Σαμαράς που παν` τα τέσσερα!”
  1. Ο/Η Εθνικιστής Μακάκας λέει:

    Αν και δεν τον ψήφησα ποτέ ο Κώστας Κιλτίδης μου είναι συμπαθής. Στα της τελευταίας παραγράφου συμφωνώ απόλυτα. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η ιστορία.

  2. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Το αιώνιο πρόβλημα των κάθε λογής ηγετίσκων είναι να απαξιώνουν τους αντιπάλους τους για να αναδεικνύονται οι ίδιοι, ενώ παράλληλα αναλώνονται σε έναν αχαλίνωτο βερμπαλισμό προσπαθώντας να προβάλουν ένα εγωκεντρικό(ανόητο) αλάθητο. ‘Ετσι αυτό λειτουργεί σε βάρος του έργου που θα έπρεπε να επιτελούν, καθιστώντας την προσφορά τους προς την κοινωνία ελάχιστη. Αυτό αποτελεί και την αχίλλειο πτέρνα στην πολιτική τους σταδιοδρομία που οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα, πάντα το ίδιο. Στην παρακμή και στην αιώνια λήθη. Αντίθετα με τους ηγετίσκους, οι πραγματικοί ηγέτες κάνουν τα αντίθετα, και σε συνδιασμό με την διορατικότητα που τους διακρίνει βρίσκονται ένα βήμα μπροστά απο τα γεγονότα και όχι πίσω απ’ αυτά, με αποτέλεσμα ο κόσμος και η ιστορία να τους το αναγνωρίζει τόσο εν ζωή, όσο και μετα θάνατον, μνημονεύοντάς τους με κολακευτικά λόγια, παρόλο που κανείς δεν είναι τέλειος.
    Και ο εννοών νοήτω…

Σχολιάστε