My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλτίδης: Νέο συνεταιριστικό κίνημα

“Είναι ευκαιρία να αναδειχθεί το νέο σύγχρονο συνεταιριστικό κίνημα”, λέει ο Κ. Κιλτίδης μ` επιστολή του προς τον Πρόεδρο ΠΑΣΕΓΕΣ,  Τζανέτο Καραμίχα. Ο Κιλκισιώτης βουλευτής του ΛΑΟΣ τονίζει στην επιστολή του τα εξής:

 “Κύριε Πρόεδρε,

 Τις δυο τελευταίες δεκαετίες, γίνονται συζητήσεις για την αναγέννηση της ερημοποιημένης υπαίθρου.

Πέραν των όποιων ποιοτικών γνωρισμάτων ζωής απουσιάζουν από την ύπαιθρο, ζητούμενο και πρόκληση παραμένει η ανταγωνιστική παραγωγική διαδικασία και το βιοτικό επίπεδο των ελλήνων γεωργών.

Πιστεύω, ότι τώρα εν μέσω της κρίσης που περνά η πατρίδα μας, είναι ευκαιρία να αναδειχθεί το νέο σύγχρονο συνεταιριστικό κίνημα. Οι πρωτοβουλίες των εθελοντικών ομάδων είναι αξιέπαινες, αλλά είναι αδιανόητο να μην εμφανιστεί ξανά ένα σύγχρονο, οργανωμένο συνεταιριστικό κίνημα που θα λειτουργήσει σε νέες βάσεις προς όφελος του παραγωγού και του καταναλωτή. Να εφαρμόσει τις πανάρχαιες οικονομικές πρακτικές της ανταλλαγής προϊόντων μεταξύ Συνεταιρισμών και Ενώσεων. Να αναδειχθεί η συνεταιριστική παρεμβατικότητα στις τιμές και στην ελληνική προέλευση των προϊόντων.

Γνωρίζω ότι αναπτύσσετε, ως ΠΑΣΕΓΕΣ, σημεία πώλησης προϊόντων «ελληνικής διατροφής». Από δεκαετίας καταβάλλω προσπάθειες και καταθέτω προτάσεις για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Η ευκαιρία όμως είναι μπροστά σας και αφορά εσάς και το αρμόδιο Υπουργείο Γεωργίας.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία.” 

Σχολιάστε