My Twitter Feed

6 Μαρτίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Για τις συνοριακές διελεύσεις -

Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Διαμαρτυρία στους Ευζώνους -

Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Γιατί το “όχι” στα φωτοβολταϊκά -

Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Να μη συρρικνωθούν τα ΕΛΤΑ -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Απαλλαγή από δημοτικά τέλη -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Η ΠΕ Κιλκίς για τα νέα μέτρα -

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Φύσκα:Ο συναγερμός κι ο Εύοσμος -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Για τα προβλήματα των δικηγόρων -

Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Όλα τα νέα του Κιλκισιακού

Φιλικό της γυναικείας ομάδα με Άρη.

Τα ταξίδια της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού (περισσότερα από είκοσι) συνεχίστηκαν και τη Κυριακή 22 Μαΐου! Μία ομάδα Προπαίδων και μία ομάδα Τζούνιορ μετέβησαν στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, και έδωσαν φιλικούς αγώνες με τους Μπέμπηδες Νέας Ιωνίας και με την Ακαδημία “Ντίνος Κούης”.

sxoli-kilkisiakouΟι Προπαίδες επιβλήθηκαν στον πρώτο αγώνα με 2-1 των Μπέμπηδων Νέας Ιωνίας, δεχόμενοι το γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ντίνο Κούη, καθώς και πάλι προηγήθηκαν με 2-0 και δέχθηκαν τέρμα λίγο πριν τη λήξη, παίρνοντας ακόμη μια νίκη με 2-1.

Στα Τζούνιορ η ομάδα του Κιλκισιακού αντιμετώπισε πρώτα τον Ντίνο Κούη και εν συνεχεία τους Μπέμπηδες. Τα παιδιά πραγματοποίησαν την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση για φέτος και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς η ομάδα αποτελείται κατά πλειοψηφία με γεννηθέντες του 2006.

Οι αγώνες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίζονται τη Κυριακή 29 Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το 2ο Τουρνουά της στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς!

Κανόνας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού είναι να μην ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, μιας και σε αυτές τις ηλικίες αυτό που μετρά περισσότερο είναι η χαρά της συμμετοχής.

Πυρετώδεις προετοιμασίες

Τη Κυριακή 29 Μαΐου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού διοργανώνει το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Πανδαισία ποδοσφαίρου από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα με τμήματα από Μπαμπίνι μέχρι Προπαίδες.

Σε όλα τα ηλικιακά τμήματα η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα αγωνιστεί με δύο ομάδες, λόγω του τεράστιου όγκου παιδιών που έχει σε καθένα από αυτά.

Επίσης θα υπάρχουν έξι ακόμη ομάδες από όλη τη Μακεδονία που θα δώσουν ένα πολύ όμορφο χρώμα στην εκδήλωση!

kilkisiakos-gynaikesΦιλικό με Άρη η Γυναικεία ομάδα
Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού δίνει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Τη Κυριακή 29 Μαΐου στις 5 το απόγευμα υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο την ομάδα Κ15 του Άρη, σε έναν ακόμη αγώνα γιορτή για τη πόλη μας.
Τα κορίτσια του Κιλκισιακού σας προσκαλούν όλους στο γήπεδο, για να συμπαρασταθείτε από κοντά, και να τα δώσετε ψυχολογία, καθώς μη ξεχνάμε πως από τη νέα χρονιά θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!

Στηρίζει τις αξιέπαινες προσπάθειες

“2οι Δρόμοι τρεξίματος και υγείας” τη Κυριακή 29 Μαΐου, με διοργανωτές τη Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, τον Δήμο Κιλκίς και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Φυσικά ο Κιλκισιακός συμμετέχει με αθλητές του, από την Ανδρική ομάδα, την Γυναικεία ομάδα , τη Δεύτερη ομάδα και παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ σε αυτή τη τόσο σημαντική εκδήλωση!

Σχολιάστε