My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Φιέστα τη Κυριακή!

Η ώρα της απονομής έφτασε! Ο Κιλκισιακός επιστρέφει θριαμβευτικά στη Γ΄ Εθνικη και περιμένει όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού να έρθει τη Κυριακή 23 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο για να πανηγυρίσει μαζί του τον τίτλο του πρωταθλητή!

Ο αγώνας με την Α.Ε. Πολυκάστρου θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τρικούβερτο λαϊκοποντιακό γλέντι! Είστε όλοι καλεσμένοι!

Φιλικό με Δόξα Δράμας

Επιστροφή στις προπονήσεις αύριο Τρίτη για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, η οποία το Σάββατο θα δώσει έναν δυνατό φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, η οποία αγωνίστηκε φέτος στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακου στο Σταυροχώρι.

Ξεκίνησε τη προετοιμασία για τα μπαράζ

Εβδομάδα αγώνα είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Κιλκισιακό Β΄ που το απόγευμα του Σαββάτου μεταβαίνει στο Δροσάτο για να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό για τα μπαράζ ανόδου στην Α1.

Στόχος η νίκη για το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη, που θα φέρει τη σειρά σε δεύτερο παιχνίδι στο Σταυροχώρι και εκεί θα κριθούν όλα.

Προβλήματα μέχρι τώρα δεν υπάρχουν, η ψυχολογία είναι στα ύψη, και οι νεαροί μας παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι και για αυτή τη πρόκληση!

Σχολή: Το Σάββατο στη Σίνδο
Οι συμμετοχές σε τουρνουά συνεχίζονται για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού που το Σάββατο θα μεταβεί με τα τμήματα Τζούνιορ και Προπαίδων στη Σίνδο για να λάβει μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική Ομόνοια.
Για δοκιμαστικά στον Ολυμπιακό, ο Πεπεγιάννης
Ο Ανδριανός Πεπεγιάννης του τμήματος Παίδων (2003) της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ συνεχίζει να “τραβά τα βλέμματα” των μεγάλων ομάδων και έτσι από τη Τετάρτη θα βρεθεί στον Πειραιά και τη Πέμπτη θα συμμετάσχει σε προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε σίγουροι πως και εκεί θα μας εκπροσωπήσει επάξια, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο!
Σχολιάστε