My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Τουρνουά “Σεργιαννίδης”

Τη Κυριακή 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς το 3ο Τουρνουά “Βασίλειος Σεργιαννίδης” της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρκετές ομάδες θα δώσουν το παρών, καθώς εκτός από τον οικοδεσπότη Κιλκισιακό, θα λάβουν μέρος ακόμη πέντε ομάδες με τα ηλικιακά τους τμήματα.

Παιδιά, γονείς και απλέ φίλαθλε κόσμε του Νομού Κιλκίς, σας προσκαλούμε όλους στο γήπεδο, για να παίξετε, να διασκεδάσετε, αλλά και να πάρετε τα αναμνηστικά σας τρόπαια!

Οι αγώνες ξεκινούν από τις 10.30π.μ.μ και θα διαρκέσουν ως αργά το μεσημέρι, ανάλογα πάντα με τα ηλικιακά τμήματα.

Ο Κιλκισιακός Β΄ με τον Μακεδονικό Λητής

Ο Κιλκισιακός Β΄ προπονήθηκε τη Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, εκεί όπου θα δώσει φιλικό αγώνα στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου με τον Μακεδονικό Λητής. Ο Θωμάς Σαραφίδης υπέβαλλε τους ποδοσφαιριστές του σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, και στο τελείωμα υπήρχαν σουτ.

Κατά τα άλλα δεν θα υπάρξει η παραμικρή απουσία, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό αυτό παιχνίδι.

Με εντατικούς ρυθμούς τα κορίτσια

Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού παρά το γεγονός πως έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις εδώ και σαράντα μέρες, συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.

Έτσι και τη Παρασκευή τα κορίτσια βρέθηκαν στο γήπεδο, πραγματοποιώντας ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα, και φυσικά παίζοντας οικογενειακό διπλό στο φινάλε.

Η ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο γήπεδο μέχρι τα μέσα του Ιούνη, ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθούν ομάδες και για φιλικά παιχνίδια.

Σχολιάστε