My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός: Τιμήθηκε στη Τέρπυλλο

Φιλικό αγώνα στη Τέρπυλλο κόντρα στον Ερμή έδωσε η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού το απόγευμα της Πέμπτης, με το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη να επικρατεί στα δύο ημίχρονα των τριάντα λεπτών με 1-0.

Η διοίκηση της Τερπύλλου βράβευσε την ομάδα μας για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, με τον πρόεδρο του Ερμή να παραδίδει αναμνηστικό κύπελλο στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αρχηγό της δεύτερης ομάδας Μπάμπη Ζαμανόπουλο.

Ηταν μια πραγματική γιορτή, καθώς αναμνηστική πλακέτα δόθηκε και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των δύο ομάδων και εορτάζοντα Παντελή Σιάκκα.

Χόρεψε επίσης ποντιακούς χορούς ο σύλλογος της Τερπύλλου, ενώ οι οικοδεσπότες βράβευσαν τον διαιτητή Νικόλαο Καζακίδη, αλλά και τον χορηγό της ομάδας.

Στα αγωνιστικά οι νεαροί μας παίκτες, παρά το γεγονός πως είχαν μόλις μια προπόνηση, έδειξαν διάθεση, και έφτασαν εν τέλει στη νίκη με 1-0 λίγο πριν το φινάλε με σκόρερ τον Παναγιώτη Κοσμερίδη.

Επίσης ο ΑΟΚ είχε και αρκετές φάσεις για γκολ, ειδικότερα στο πρώτο μέρος. Το θετικό είναι πως αγωνίστηκε και ο πορτιέρο των Ανδρών Γιάννης Ιωαννίδης, ούτως ώστε να πάρει αγωνιστικό ρυθμό. Παρά το γεγονός πως δεν γνώριζε τους συμπαίκτες του, κατεύθυνε άψογα την άμυνα και ενέπνεε σιγουριά.

Κάτι αντίστοιχο και με τον Νίκο Χαλκίδη, ο οποίος ακολουθεί την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Τέλος ακόμη πιο ευχάριστη η συμμετοχή των Κωνσταντίνου Γιατισάκη (2003),Τάσου Μουρατίδη (2003), Νίκου Μουτσουρίδη (2002) και Διογένη Λαζαρίδη (2002), οι οποίοι ανέβηκαν στη δεύτερη ομάδα από τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Ιωαννίδης, Κωτάκης, Ντοριάν, Χ. Ζαμανόπουλος, Μαριόγλου, Χ. Μουρατίδης, Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια, Π. Ζαμανόπουλος.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Χαλκίδης, Γιατισάκης, Σακαλίδης, Α. Μουρατίδης, Μουτσουρίδης και Λαζαρίδης.
Σχολιάστε