My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: στόχος, η άνοδος

Ο Κιλκισιακός πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση για τη νέα χρονιά, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.

kilkisiakosΟ Μάκης Δανδίκας καλωσόρισε ξεχωριστά έναν-έναν παλιούς και νέους παίκτες, ενώ σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο βρέθηκε στη προπόνηση με τον κ. Παναγιωτίδη να πραγματοποιεί ομιλία στους ποδοσδφαιριστές ξεκαθαρίζοντας από την αρχή πως ο μόνος στόχος είναι η επάνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Ο προπονητής του Κιλκισιακού Μάκης Δανδίκας μίλησε στη σελίδα της ομάδας λίγο πριν τη χθεσινή προπόνηση. Αναλυτικά όσα είπε.

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κιλκισιακού που με εμπιστεύτηκε και εφέτος να συνεχίσω στο τιμόνι της ομάδας.

Θεωρώ πως εφόσον ο Κιλκισιακός παρουσιάσει το πρόσωπο που έδειξε τους τρεις τελευταίους μήνες του περσινού πρωταθλήματος, ο στόχος που έχουμε θέσει είναι εφικτός.

Μέχρι τώρα έχουμε ενισχυθεί αρκετά, και αναμένονται δυο-τρεις κινήσεις ακόμη για να κλείσουμε το ρόστερ. Μέσα από τα φιλικά που έχουμε κλείσει θα δούμε την όποια έλλειψη και θα τη καλύψουμε.

Καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές!”

Ζητά συνεργάτες, η Σχολή

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία σε νέους γυμναστές με ειδικότητα ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όπως και σε διπλωματούχους νέους προπονητές Σχολών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με δίπλωμα ή πιστοποίηση C ούτως ώστε να εργαστούν στα τμήματα υποδομής του σωματείου.

Τηλ επικοινωνίας 6932382340- 694 8054439.

Σχολιάστε