My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Πρόκριση με εννιά παίκτες!

Μεγάλη νίκη-πρόκριση για τον Κιλκισιακό, που επιβλήθηκε με 5-2 στη παράταση της Α.Ε. Πολυκάστρου στη Ποντοηράκλεια, παίζοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με εννιά παίκτες.

kilkisiakosbΟ Παναγιώτης Ρωμανίδης πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο, με την ΑΕΠ να μειώνει με τέρμα του Γεωργιάδη.

Αυτογκόλ του Ρωμανίδη στις αρχές της επανάληψης, με τον Μίλκα να αποβάλλεται στο 60′. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ακόμη μια κόκκινη κάρτα στον Κώστα Λογγινίδη (στην ίδια φάση έμεινε με δέκα η ΑΕΠ) και το ματς οδηγήθηκε στη παράταση.

Εκεί ο Κιλκισιακός παρά το αριθμητικό μειονέκτημα σε δεύτερο στη σειρά παιχνίδι, έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, οι παίκτες του Μάκη Δανδίκα τα έδωσαν όλα στο έξτρα ημίωρο και με γκολ των Δημήτρη Ευθυμιάδη, Κώστα Ραφαελίδη και Δημήτρη Δρόσου με πέναλτι έφτασε στη πρόκριση με 5-2!

Τη Τρίτη η επίσημη πρώτη των γυναικών

Η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού πραγματοποίησε τη πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωτάκης, μαζί με τους συνεργάτες του Σπύρο Μιχαηλίδη και Ηλία Ζλατούδη περίμεναν τις παίκτριες και τους γονείς τους στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Ο κ. Μιχαηλίδης παρουσίασε τον κ. Κωτάκη στις παίκτριες και στους γονείς και μίλησε εκ μέρους της διοίκησης του Κιλκισιακού, κάνοντας σαφές ποιος είναι ο στόχος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο κ. Κωτάκης στη συνέχεια πήρε τον λόγο και εξήγησε στις κοπέλες τι θέλει από αυτές, αλλά ανέφερε και το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Τα κορίτσια θα “πατήσουν χορτάρι” τη Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα. Προσκαλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς στην επίσημη πρώτη!

Σχολιάστε