My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Οι στόχοι της νέας διοίκησης

Με αντικείμενο τους στόχους και τη φιλοσοφία της, η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ως νέα διοίκηση του ιστορικού συλλόγου Α.Ο. Κιλκισιακός, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πλάνο και την φιλοσοφία του συλλόγου μας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει επηρεαστεί από τις εξελίξεις της ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και ίσως αυτό να αποτελεί έναν βασικό λόγο για την επανεκκίνηση του.

Η εφαρμογή του προγράμματος μας, ξεκινά από το όραμα που διακατέχει όλη την ομάδα. Το πλάνο υλοποίησης και εδραίωσης της συγκεκριμένης φιλοσοφίας έχει πενταετή βάση, σύμφωνα με τις νέες τάσεις που επικρατούν στα σύγχρονα μοντέλα διοίκησης του ποδοσφαίρου.

Στόχος μας είναι η διαμόρφωση μιας συλλογικής κουλτούρας απόλυτα εναρμονισμένης με τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού και ενός περιβάλλοντος που θα συμβάλλει στην πολύπλευρη ανάπτυξη των αθλητών με απώτερο σκοπό την βελτίωση τους και την δημιουργία αίσθησης αθλητικής κοινότητας.

Βρισκόμαστε στην φάση του επαναπροσδιορισμού, της ανασυγκρότησης αλλά και της δράσης, αναμένουμε ανάκαμψη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Όπως ξέρουμε στην ζωή κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, έχουμε την ευθύνη να εμπνεύσουμε, να ενεργοποιήσουμε, να δώσουμε την ευκαιρία για ανακαλύψεις και αλλαγές, να προσφέρουμε στην κοινωνία ως καλύτεροι συνεργάτες, καλύτεροι εκπαιδευτές, καλύτεροι γονείς.»

Σχολιάστε