My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Ξέσπασε με εξάρα

Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό που επιβλήθηκε εύκολα με 6-0 του Παλαιού Αγιονέριου στο Δημοτικό Στάδιο, φτάνοντας τους οχτώ βαθμούς σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ελπιδοφόρα παρουσία από τους δύο 18χρονους Σταύρο Πουρσανίδη (μία ασίστ) και Νίκο Κελεσίδη (ένα γκολ, μία ασίστ.

Ο Ντάμζι πέτυχε χατ τρικ σκοράροντας στο 27, στο 77′ και στο 80′, με τον Μαυροκεφαλίδη να ανοίγει το σκορ στο 15′ και τον Δρόσο να χρίζεται και αυτός σκόρερ στο 41′.

Ο Δημήτρης Ευθυμιάδης είχε οριζόντιο δοκάρι στο 38′.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Δουλκερίδης, Αγγελίδης, Ε. Ευθυμιάδης (64′ Πουρσανίδης), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Τοπαλίδης, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Δ. Ευθυμιάδης, Ντάμζι, Δρόσος (73′ Κελεσίδης).
Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Εύκολο απόγευμα για τους “μικρούς”

Στους 10 βαθμούς έφτασε ο Κιλκισιακός Β΄ καθώς για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 6-2 τον Κεραυνό Χωρυγίου.

Στρωτό , γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο για την ομάδα των Θαλασσινού-Γκονζάλεζ, που άνοιξε το σκορ στο 5′ με τον Στέλιο Φιλιππίδη. Στο 12′ ο Γιώργος Παντελίδης έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης με τη συμπλήρωση του ημιώρου έκανε το 3-0. Η ομάδα χαλάρωσε και δέχθηκε δύο τέρματα στα τελευταία πέντε λεπτά, το ένα με πέναλτι και το άλλο από ομαδικό λάθος.

Στο δεύτερο μέρος όμως ο Κιλκισιακός Β΄ επέδειξε σοβαρότητα, και έφτασε στο 55′ στο 4-2 με τον Ανδριανό Πεπεγιάννη. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, με τον Παντελίδη στο 76′ να φτάνει στο χατ-τρικ.
Τελικό αποτέλεσμα 6-2 με γκολ του Κώστα Γιατισάκη τρία λεπτά πριν από το φινάλε.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Παπαδόπουλος (65′ Λούπος), Δροσαλάκης, Ζαμανόπουλος, Κωτάκης, Γιατισάκης, Μουρατίδης (72′ Ξοπλίδης), Φιλιππίδης, Πεπεγιάννης (61′ Δεληγιώργης), Παντελίδης, Ντοριάν (56′ Σαββίδης).

Στα Άνω Πορόϊα η Σχολή

Μια ωραία εκδρομή για αγώνες και δημιουργία νέω φιλιών ήταν η σαββατιάτικη για την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που μετέβη στα όμορφα Άνω Πορόϊα για να δώσει φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία του τοπικού Διγενή.

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ο Διγενής φιλοξένησε τρία τμήματα του Κιλκισιακού. Πιο συγκεκριμένα την Κ9, την Κ11 και την Κ14.

Η ομάδα του Χάρη Μοσχοβίτη, παρουσίασε ένα καλό σύνολο που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και μετέτρεψε σε αρκετά γκολ την ανωτερότητά της.

Ο αγώνα των παιδιών του Άρη Σεβαστόπουλου ήταν πολύ δυνατός με τους μικρούς μας αθλητές να παρουσιάζουν στο δεύτερο μέρος την εικόνα που θέλουν όλη στην Ακαδημία.

Τέλος η ομάδα του Τόνι Γκονζάλεζ, αν και…άργησε να ανεβάσει στροφές, με τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού στην ανάπαυλα παρουσίασε ικανοποιητικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, με ωραίους συνδυασμούς και με ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Σχολιάστε