My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Νίκη μεν, αλλά…

Ο Κιλκισιακός πέτυχε μεν μια μεγάλη νίκη με 3 – 1 επί της πρωτοπόρου της βαθμολογίας των πλει-οφ ανόδου στη Γ` Εθνική, αλλά ελπίζει μονάχα σε θαύμα απ` αυτά που δεν γίνονται στο (ελληνικό) ποδόσφαιρο για να προσπεράσει τον αντίπαλό του την τελευταία αγωνιστική, που διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή.

kilkisiakos-krya.vrysi-001Βλέπετε, ο πρωτοπόρος Απόλλων Κρύας Βρύσης θα πρέπει να χάσει στην έδρα του απ` την ανίσχυρη Ειρηνούπολη, που ως τώρα δεν έχει “σταυρώσει” βαθμό, την ώρα που ο Κιλκισιακός θα παίρνει ασφαλώς τους τρεις βαθμούς στο Κιλκίς μ` αντίπαλο τα Μουδανιά.

Η νίκη (γοήτρου, απ` ότι φαίνεται) του Κιλκισιακού στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς ενώπιον διακοσίων περίπου θεατών, ήταν άνετη και θα μπορούσε να `νι ακόμα μεγαλύτερη, αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, ενώ ακυρώθηκαν και δυο γκολ των γηπεδούχων.

Τα γκόλ της ομάδας του Κιλκίς πέτυχαν, στο 33΄και στο 57΄ο Λογγινίδης και στο 80′ ο Σάββας Παπαδόπουλος, ενώ των φιλοξενούμενων στο 57′ ο Γκότσης.

Κιλκισιακός: Ζάικος, Καλόνικος (63′ Τιτόπουλος), Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Σωκ. Παπαδόπουλος, Τακαβάκης (24′ Μάναλης), Λογγινίδης, Παρπουτσής (74′ Νικολαΐδης).

Κρύας Βρύσης: Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ. (20′ Κίτσας Γ.), Παπαδόπουλος Σ., Μισαηλίδης, Βοτάρης Α., Βοτάρης Δ., Κίτσας Π. (65′ Μπρέγκου), Πετρίδης, Σιδηρόπουλος, Δανιηλίδης (45′ Νήρλας), Γκότσης.

Στο άλλο ματς του ομίλου είχαμε: Μουδανιά – ΑΣ Ειρηνούπολης  2-1.

           Η βαθμολογία

  1. Κρύα Βρύση       12
  2. Κιλκισιακός        10
  3. ΠΟ Μουδανιών   7
  4. Ειρηνούπολη       0
Σχολιάστε