My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Νίκη – θρίλερ στο 93΄

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Κιλκισιακός πήρε το πρώτο τρίποντο στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική επικρατώντας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με 2 – 1 του πρωταθλητή Ημαθίας, ΑΣ Ειρηνούπολης.

kilkisiakos-eirinoupoli-001Μόλις 200 οι φίλαθλοι του Κιλκίς που βρέθηκαν στο σημερινό παιχνίδι, ενώ άλλοι τόσοι ήταν οι οπαδοί της Ειρηνούπολης, που ταξίδεψαν από την Ημαθία! Ο αγώνας διεξήχθη υπό την απειλή βροχής αλλά τελικά έβρεξε μονάχα για ένα 10λεπτο.

Η ομάδα του Σάββα Παντελιάδη ικανοποίησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την αγωνιστικότητα και το πάθος της, φτάνοντας πρώτη στο γκολ στο 39΄ με τον Παρπουτσή.

Ωστόσο, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 56΄ με τον Πέτγαζλη.

Το γκολ της νίκης ήλθε για την ομάδα του Κιλκίς στο 93′ με τον παίκτη και προπονητή της, Παντελιάδη, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Λογγινίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Φωτιάδης από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους κ.κ. Ιωαννίδη και Τζιουβάρα από την Κοζάνη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται, ζητώντας γκολ σε μια φάση όπου είχαν οριζόντιο δοκάρι.

Κιλκισιακός : Πεχλιβανίδης, Καλόνικος, Κομπαλία, Χότζα, Ματετζίδης, Παπαδόπουλος Σαβ., Μπελίτσας (88′ Κωνσταντινίδης), Λογγινίδης, Μάναλης (78′ Τακαβάκης), Παντελιάδης, Παρπουτσής (68′ Παπαδόπουλος Σωκ.).

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Αργυρίου, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Μανδάλης (46′ Τενεκετζής), Κουκουράκης, Λαμπριανίδης, Παρσόπουλος (46′ Πέτγαζλης), Συμεωνίδης, Έξαρχος (81′ Γκελοσάνι), Καραγιάννης.

http://https://www.youtube.com/watch?v=dwplQZjZ1AE

Σχολιάστε