My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός: Μπορούσε το “διπλό” αλλά…

* Τιμήθηκε ο Κατσαβάκης από τον Εδεσσαϊκό.

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Κιλκισιακός στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Εδεσσαϊκό για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο ΑΟΚ έφτασε κοντά στο πρώτο του διπλό, όμως δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Κιλκισιακός είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, αφού απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο στο 22′ όταν ο Κολιοφούκας απέκρουσε τη κεφαλιά του Γολιδόπουλου.

Στο 31′ ο Γιώργος Μοσχάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Σπύρος Ματεντζίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το 1-0 υπέρ της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 75′ ο Παπαδημητρίου έχασε την ευκαιρία να “κλειδώσει” τη νίκη όταν το πλασέ του κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 80′ ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού πρόλαβε τη τελευταία στιγμή τον Μπελίτσα.

Στο 82′ ο Καράκουτης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ταουσιάνη με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτση, Αβραμίδης, Χαραβητίδης, Κούμπους, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Γολιδόπουλος, Ταουσιάνης, Σκαθαρούδης, Καρακούτης

Κιλκισιακός (Μάκης Κατσαβάκης): Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης (83′ Ρετσινάς), Μπελίτσας (81′ Πιπερτζής), Καρασίμος, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (72′ Νικολαΐδης), Καθάριος (64′ Κουραλίδης)

Διαιτητής: Μιχούλιας (Μακεδονίας)

Τιμήθηκε ο Κατσαβάκης

Σε μια σημαντική κίνησε προχώρησε η ομάδα της Έδεσσας, καθώς η διοίκηση του συλλόγου απένημε πλακέτα στον προπονητή του Κιλκισιακού, πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Ο Μάκης Κατσαβάκης γνώρισε αυτή την τιμή από τον Εδεσσαϊκό, αφού ήταν ο τεχνικός που τον είχε οδηγήσει στην Α’ Εθνική, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΦΑΣ Νάουσα-Ηρακλής 1-2
Καμπανιακός-Άρης Παλαιοχωρίου 0-2
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων-Αλμωπός Αριδαίας 0-1
Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός 0-1
Μακεδονικός-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0
ΑΟ Καρδίας-Φίλιππος Αλεξάνδρειας 2-1
Εδεσσαϊκός-Κιλκισιακός 1-1

Η βαθμολογία

 

Σχολιάστε